Σάντσεθ: «Ο Ρούντι ανεβάζει το επίπεδο»

Με κολακευτικά λόγια μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλος Σάντσεθ για την μεταγραφή του Ρούντι Φερνάντεθ στη «Βασίλισσα».

Με κολακευτικά λόγια μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλος Σάντσεθ για την μεταγραφή του Ρούντι Φερνάντεθ στη «Βασίλισσα». Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής τόνισε πως η παρουσία του Ρούντι στους «Μαδριλένους» θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας ενώ παράλληλα ευχήθηκε να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα άσπρα και μετά το τέλος του λοκ άουτ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάρλος Σάντσεθ: «Ήμασταν σε διαπραγματεύσεις με τον Ρούντι εδώ και ένα χρόνο. Είχαμε μάλιστα φτάσει σε προφορική συμφωνία πριν πάει στην προετοιμασία με την Εθνική Ισπανίας. Ο Ρούντι Φερνάντεθ θα μπορούσε να παίξει μόνο στη Ρεάλ από τη στιγμή που θα ερχόταν στην Ευρώπη. Η λάμψη του Ρούντι μάς ανεβάζει τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο γοήτρου».

Όσον αφορά την επιστροφή του Ισπανού γκάρντ στο ΝΒΑ μετά το τέλος του λοκ άουτ ο κ. Σάντσεθ τόνισε: «Η επιστροφή του Ρούντι στο ΝΒΑ δεν εξαρτάται ούτε από τον ίδιο ούτε από τη Ρεάλ. Πρέπει να είμαστε ήσυχοι και να το σεβαστούμε αυτό. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Ρούντι ξεκινάει να φοράει τα άσπρα και θα προσπαθήσει να τα φοράει για πάντα, μέχρι να αποσυρθεί…»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.