Ίβκοβιτς: «Ήμασταν καλοί»

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς εμφανίστηκε ευχαριστημένος με τη νίκη της Αναντολού Εφές επί της Ούνικς Καζάν.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς εμφανίστηκε ευχαριστημένος με τη νίκη της Αναντολού Εφές επί της Ούνικς Καζάν. Ο Σέρβος τεχνικός υπογράμμισε πως οι παίκτες του παρουσίασαν καλό αγωνιστικό προφίλ, ενώ έπλεξε το εγκώμιο και της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη.


Χαρακτηριστικά, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι μας στην Ευρωλίγκα για φέτος. Κατά την άποψη μου, αξίζαμε τη νίκη. Ελέγξαμε το ρυθμό σε όλες τις περιόδους. Η Ούνικς είναι καλή και έμπειρη ομάδα που έχει “βρεθεί” καλύτερα, με τα ματς που έδωσε για τον προκριματικό γύρο της Ευρωλίγκας. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά στο τέλος κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε βολές. Γενικά όμως, ήμασταν καλοί. Ελπίζω να συνεχίσουμε τη βελτίωση και να δίνουμε ό,τι έχουμε κάθε βράδυ. Θα δούμε τα λάθη μας, για να τα διορθώσουμε».


Από την πλευρά του, ο Αργύρης Πεδουλάκης δήλωσε: «Εστιάζουμε στην άμυνα που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο και ήταν κακή. Η Εφές το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Περιμέναμε προσφορά από όλους τους παίκτες μας, αλλά δεν την είχαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, με προσπάθειες μέσα στη ρακέτα και εν μέρει τα καταφέραμε. Αλλά η άμυνα συνέχισε να είναι προβληματική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.