Παραδέχτηκαν την ανωτερότητα

Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα παραδέχτηκαν πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στην αναμέτρηση του Βελιγραδίου.

Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα παραδέχτηκαν πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στην αναμέτρηση του Βελιγραδίου. Οι Σέρβοι υπογράμμισαν πως οι «ερυθρόλευκοι» απέδειξαν, γιατί βρίσκονται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.


Ο Μπράνκο Λάζιτς υπογράμμισε: «Στο τελευταίο δίλεπτο καταφέραμε να πλησιάσουμε, αλλά όχι και να κάνουμε την ανατροπή. Βγάλαμε αρκετές καλές άμυνες, όχι όμως κι επιθέσεις. Είχαμε πολλά προβλήματα στην οργάνωση του παιχνιδιού και ο Ολυμπιακός δεν μας επέτρεψε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είναι μια έμπειρη ομάδα και απέδειξε γιατί είναι τα τελευταία χρόνια στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Έλεγξε τον αγώνα κι εμείς ίσως κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι φέτος».


Από την πλευρά του, ο Νίκολα Κάλινιτς τόνισε: «Ήταν ένα καλό μάθημα για μας. Ο Ολυμπιακός μάς έδειξε σε τι είμαστε κακοί και τι πρέπει να κάνουμε. Ήταν το χειρότερο φετινό μας παιχνίδι. Σε συγκεκριμένες στιγμές του αγώνα παίξαμε ανόητα. Μπορεί η λέξη να είναι βαριά, αλλά θα πω πως ήμασταν τουλάχιστον αφελείς. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και θα γίνουμε καλύτερα».


Τέλος, ο Μάρκους Ουίλιαμς δήλωσε: «Είμαι λίγο απογοητευμένος. Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν είχαμε τόσο καλή απόδοση, εγώ δεν ήμουν σε καλή μέρα, αλλά στο φινάλε βελτιώσαμε την άμυνά μας και μπορέσαμε να πλησιάσουμε στους δύο πόντους. Δυστυχώς όμως δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετική δουλειά στην προστασία της ρακέτας του. Όποτε η μπάλα περνούσε στον Μαριάνοβιτς, είχε τέσσερις παίκτες γύρω του. Τόσο οι ψηλοί τους, όσο και οι γκαρντ, έπαιξαν άριστη άμυνα, στην μπάλα και στο πικ εν ρολ. Ίσως θα μπορούσαμε να επιτεθούμε με έναν διαφορετικό τρόπο, αλλά μπορούμε να μάθουμε από τα λάθη μας. Η ζωή συνεχίζεται και η σεζόν είναι μεγάλη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.