Γιαμπουσέλε: «Κοιτάζει» προς το ΝΒΑ

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε, είναι πιθανόν να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, αφήνοντας την Ρεάλ και την Euroleague.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε, είναι πιθανόν να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, αφήνοντας την Ρεάλ και την Euroleague.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του γαλλικού μέσου BeBasket ενδιαφέρον από ομάδες του NBA υπάρχει για τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε, ο οποίος πέρασε τη διετία 2017-19 στους Μπόστον Σέλτικς, μετρώντας 2.3 πόντους και 1.4 ριμπάουντ σε 74 παιχνίδια.

Ο Γάλλος σέντερ, ο οποίος θα βρίσκεται και στο MundoBasket 2023, έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τη Ρεάλ για δύο ακόμα χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2025 όμως προφανώς σε αυτό υπάρχει οψιόν αποχώρησης για το NBA.

Τη σεζόν 2022/23 ο Γιαμπουσέλε μέτρησε 9.7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά 23’47” σε 29 παιχνίδια της EuroLeague, ενώ απουσίασε από τις τελευταίες ευρωπαϊκές, αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ρεάλ, λόγω της τιμωρίας που του επιβλήθηκε μετά τη λαβή που έκανε στον Ντάντε Έξουμ στο δεύτερο ματς των play offs κόντρα στην Παρτίζαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.