Παναθηναϊκός: Θέλει (και) τον Μιχαϊλιουκ

Ο Γκριγκόνις θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, αν ο Ουκρανός παίκτης δεν αποδεχτεί την πρόταση της ελληνικής ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός μετρά 10 μεταγραφές για την δημιουργία ομάδας, εκ…θεμελίων, στην επόμενη σεζόν, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τις κινήσεις του. Μετά την ανακοίνωση για τον Χουάντσο Ερναγκόμεθ και τον ερχομό του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι στην Αθήνα, οι “πράσινοι” αναζητούν έναν ακόμη παίκτη για την περιφερειακή γραμμή τους. Υπάρχει ο Μάριους Γκριγκόνις που έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει τον Ουκρανό, Σβι Μιχαϊλιουκ, ο οποίος είχε προταθεί στον Ολυμπιακό, πριν από έναν μήνα, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε και ενώ αρχικά είχε εκτιμηθεί θετικά από τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση τον Μιχαϊλιουκ για συμβόλαιο δυο ετών και ο απόφοιτος του πανεπιστημίου του Κάνσας, έχει ζητήσει προθεσμία μέχρι το τέλος του Ιουλίου για να απαντήσει, περιμένοντας να βρει ομάδα του ΝΒΑ που θα του δώσει συμβόλαιο. Η επιστροφή του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει αυξημένες πιθανότητες και ο Παναθηναϊκός θα περιμένει την απόφαση του Ουκρανού, νιώθοντας παράλληλα, βεβαιότητα για την οικονομική προσφορά του που είναι δελεαστική (περίπου 1,1 εκ. ετησίως).

Αν, ο Μιχαϊλιουκ πει το “ντά” στον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να αποδεσμεύσει τον Λιθουανό Γκριγκόνις που έχει να λαμβάνει 1 εκ. για την επόμενη σεζόν, συνεχίζοντας να φορά τη φανέλα του “τριφυλλιού”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.