Νεκρός οπαδός του Ερ. Αστέρα στην Πόλη

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας Σέρβος φίλαθλος του Ερυθρού Αστέρα στην Κωνσταντινούπολη ύστερα από συμπλοκή με οπαδούς της Γαλατάσαραϊ.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας Σέρβος φίλαθλος του Ερυθρού Αστέρα στην Κωνσταντινούπολη ύστερα από συμπλοκή με οπαδούς της Γαλατάσαραϊ.

Το περιστατικό έλαβε χώρα όταν εκατοντάδες οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με τη Γαλατασαράι, συγκρούστηκαν με Τούρκους οπαδούς μπροστά από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ Αμπντί Ιπεκτσί.

Κατά τα διάρκεια λοιπόν των επεισοδίων ο άτυχος Σέρβος δέχτηκε μαχαιριά στην καρδιά, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε και ο Ερυθρός Αστέρας, με ανακοίνωσή του: «’Οπαδός της ομάδας μας, 25 χρονών, δολοφονήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, κατά τη διάρκεια επεισοδίων. Ο άτυχος άνδρας ταξίδεψε στην Τουρκία για τον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ όμως δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από Τούρκους χούλιγκαν κι έχασε τη ζωή του. Ο Ερυθρός Αστέρας εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του».

Ο Σέρβος ακόλουθος στην Κωνσταντινούπολη, Ζόραν Μάρκοβιτς, τόνισε σχετικά με το τραγικό συμβάν: «Η οργάνωση των Τούρκων ήταν απογοητευτική! Είχαμε προειδοποιήσει εδώ και δυο μέρες πως η αναμέτρηση είναι υψηλού κινδύνου και ότι μπορεί να φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση. Πλέον δουλεύουμε ώστε όλοι οι Σέρβοι οπαδοί να γυρίσουν ασφαλείς στην πατρίδα! Η Τουρκία έβαλε το μαχαίρι στην καρδιά όλων των Σέρβων φιλάθλων! Θέλω, όμως, να τονίσω πως οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να σώσουν τη ζωή του παιδιού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.