Κάτας: «Είμαστε τυχεροί γιατί…»

Για την κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ μίλησε ο προπονητής της Μακάμπι.

Η «ομάδα του Λαού» νίκησε την Μπάγερν Μονάχου με σκορ 93-90, σε ένα ματς που διεξήχθη στο Βελιγράδι λόγω των γεγονότων μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς στη Μέση Ανατολή.

Έτσι μετά την αναμέτρηση ο Οντέντ Κάτας στάθηκε στην πολύ μικρή σημασία που έχουν τα όσα κάνουν αυτός και οι παίκτες του…

«Σε σχέση με τους στρατιώτες του Ισραήλ και τους συμπατριώτες μας που βρίσκονται στη χώρα εν μέσω πολέμου, εμείς στην Μακάμπι Τελ Αβίβ είμαστε τυχεροί.

Είμαι χαρούμενος για τη νίκη αυτή, αλλά αυτό που πρέπει να επαναλάβω είναι ότι η σκέψη μας βρίσκεται πίσω στην πατρίδα, στις οικογένειές μας, στους φιλάθλους μας και στους στρατιώτες. Είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα που πήραμε ως ομάδα, αλλά τα συναισθήματά μας τα προσφέρουμε στους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται από τον πόλεμο.

Το Βελιγράδι πρέπει να γίνει σπίτι μας. Αισθανόμαστε καλά εδώ, νοιώθουμε ασφαλείς, αλλά δεν είναι εύκολο. Mακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ειδικά τέτοιες στιγμές, το μυαλό βασανίζεται. Διότι, εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, παίζουμε το παιχνίδι μας και συνεχίζουμε το έργο μας, αλλά πίσω στο Ισραήλ υπάρχει πρόβλημα»
, τόνισε ο Κάτας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.