Μάριο Χεζόνια: Ο “δολοφόνος” με το αγγελικό πρόσωπο (video)

Πέρσι ο Μάριο Χεζόνια, δεν ήταν πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που τον χρησιμοποιούσε ο Τσους Ματέο, όμως στο φάιναλ φορ ήταν ο κορυφαίος για την Ρεάλ. Φέτος είχε αναβαθμισμένο ρόλο!

Στην εκπληκτική πορεία της φετινής Ρεάλ ο Κροάτης είχε 13,7 πόντους και 4,4 ριμπάουντ ανά μέσο όρο σε περίπου 23 λεπτά συμμετοχής. Με 177 εκτελεσμένα τρίποντα και ποσοστό 45,2%, καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για έναν “ψυχρό φονιά” πίσω από τη γραμμή των 6,75. 

Ο Χεζόνια όμως, δεν είναι μόνο ένας καλός σουτέρ. Είναι εξαιρετικός αμυντικά και μπορεί να δημιουργήσει θέματα στον προσωπικό του αντίπαλο, είναι εκπληκτικός αθλητής που πηδάει πολύ πάνω από τη στεφάνη και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ενώ ταυτόχρονα κλέβει μπάλες (1 κλ. ανά ματς) δημιουργώντας συνήθως αιφνιδιασμούς και εύκολα καλάθια για την ομάδα του. 

Εϊναι και αυτοκαταστροφικός 

Ο Μάριο Χεζόνια μπορεί να κερδίσει μια ομάδα μόνο του, από την άλλη όμως, μπορεί να καταστρέψει και τη δική του ομάδα, αν κάτι δεν πάει καλά στο μυαλό του. Μπορεί να χάσει τη συγκέντρωσή του εξαιτίας των διαιτητών, ή με τον ίδιο του τον εαυτό αν δεν πάρει τις πάσες που θέλει και δεν εκτελέσει όπως επιθυμεί. Με λίγα λόγια, στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τον Ολυμπιακό να παίξει με το μυαλό του αντιπάλου του.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.