Ο Έλληνας ομογενής έχει εξαιρετικές εκκινήσεις στα πρώτα δεκάλεπτα των αγώνων της Φενέρ.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι η καλύτερη πρώτη… ταχύτητα, ως παίκτης της αρχικής πεντάδας σε 16 παιχνίδια της Φενέρμπαχτσε, αλλά στη συνέχεια όσων αγώνων κλήθηκε να επιστρέψει στο παρκέ, δεν ήταν το ίδιο «καυτός». Γνώριμος από την θητεία του στον Ολυμπιακό, διέθετε και στη φετινή σεζόν, καλό ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα, μετά από ντρίμπλα και πάνω σε άμυνα, είχε δεύτερη προτίμηση στα σουτ δυο πόντων και επιθετικά ήταν συμπληρωματικός στην παραγωγή του σκορ.

Οι εκκινήσεις του Ντόρσεϊ στα πρώτα δεκάλεπτα, έφτασαν σε 8 παιχνίδια, τον διψήφιο αριθμό και την κάρτα της Euroleague που ανέφερε «καλύτερη εμφάνιση», ενώ στην ατομική τεχνική του, δεν είχε την πάσα, αν και θα μπορούσε να βελτιώσει το συγκεκριμένο στοιχείο από τη θέση του δεύτερου περιφερειακού. Στο πρώτο ματς των play off με την Μονακό, πέτυχε 13 πόντους, «ανέβηκε» στους 25, ύστερα από δυο βράδια, είχε 8 πόντους στον τρίτο αγώνα, μόλις δυο στον τέταρτο και τελείωσε τη σειρά χωρίς πόντο και σε τρία λεπτά συμμετοχής…

Στατιστικά: 36 αγώνες-16 αγ. αρχική 5άδα, Μ.Ο. συμμετοχής: 18 λεπτά, Μ.Ο. πόντων: 9, 42,6% δίποντα, 46,4% τρίποντα, 1,8 ριμπ, 1,3 ασ, 1 λάθος.