O απόφοιτος του Κεντάκι πέρασε αναμενόμενες δυσκολίες στο υψηλό επίπεδο της Ευρωλίγκας, αλλά έδωσε σημαντικές λύσεις στα πλέι-οφ.

Το μακρινό σουτ που προσέφερε στη συσκευασία των 206 εκατοστών του ήταν αυτό που έφερε τον Νέιτ Σεστίνα από την Τουρκ Τέλεκομ στην Φενέρμπαχτσε. Ήταν ένα υπολογισμένο ρίσκο που πάντως δεν βγήκε για την τουρκική ομάδα, αφού ο 26χρονος φόρουγορντ/σέντερ δυσκολεύτηκε να ακολουθήσει τον ρυθμό και την σκληράδα της διοργάνωσης: μέτρησε μόλις 2.8 πόντους και 1.3 ριμπάουντ ανά 10 λεπτά συμμετοχής στην κανονική διάρκεια.

Παρόλα αυτά εμφανίστηκε από το πουθενά στο πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ παίζοντας 31 λεπτά στο small ball του Σάρας και με 16 πόντους (4/5 τρίποντα) ήταν βασικός συντελεστής της εκτός έδρας νίκης της Φενέρ στο Μόντε Κάρλο, ενώ πέτυχε και άλλους 8 πόντους στο κρίσιμο Game 5. Οι 6.2 πόντοι του στη σειρά μπορεί να μην φαίνονται πολλοί, ήταν όμως υπερπολύτιμοι, ειδικά από τη στιγμή που ήρθαν με 7/15 τρίποντα. Με ανανεωμένη αυτοπεποίθηση πλέον, αναμένεται να πάρει κάποια λεπτά και στο φάιναλ φορ.