Final Four: “Ερυθρόλευκη” κυριαρχία στην κερκίδα του Βερολίνου

Ο Ολυμπιακός έχει την "μερίδα του λέοντος" όσον αφορά τα εισιτήρια του Final Four.

Ο κόσμος του ευρωπαϊκού μπάσκετ περιστρέφεται γύρω από το Βερολίνο και συγκεκριμένα την “Mercerdes Benz Arena“, χωρητικότητας 17.000 θεατών, από όπου θα διεξαχθεί το Final Four της Euroleague. Η αναμονή είναι τεράστια κι ο φίλαθλος κόσμος ανυπομονεί για το πιο σπουδαίο ραντεβού της χρονιάς. Αυτό φαίνεται από την ζήτηση των εισιτηρίων, μιας και 10.000 οπαδοί έχουν ήδη κλείσει θέση για το τριήμερο 24-26 Μαΐου.

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, έχουν βγει οι πρώτες εκτιμήσεις σχετικά με τα εισιτήρια που θα έχουν οι φίλαθλοι των τεσσάρων ομάδων. Την πρωτιά κατέχει ο Ολυμπιακός ο οποίος αναμένεται να έχει περίπου 4.500 χιλιάδες οπαδούς στο γήπεδο του Βερολίνου, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να ακολουθεί με 3.000. Αρκετά ενθαρρυντικό ότι το 70% των κερκίδων θα έχουν ελληνικό “χρώμα”.

Περίπου 2.000 φίλοι της Φενερμπαχτσέ έχουν εξασφαλίσει ένα “μαγικό χαρτάκι”, αν και σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί λόγω του έντονου τουρκικού στοιχείου στην Γερμανία. Τέλος, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει στο πλευρό της περίπου 500 άτομα. Υπάρχουν περίπου 4.000 εισιτήρια τα οποία δεν ξέρουμε ακόμα σε ποιο από τα τέσσερα “στρατόπεδα” θα καταλήξει.

Για όσους δεν καταφέρουν να βρουν εισιτήριο για το Final Four της Euroleague, μπορούν να απολαύσουν το πιο ωραίο τριήμερο του ευρωπαϊκού μπάσκετ αποκλειστικά στα κανάλια Novasports.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.