Ματέο: «Δεν σημαίνει τίποτα για εμάς ο όρος φαβορί, δεν πιστεύω πως είμαστε η καλύτερη ομάδα» (video)

Όλα όσα είπε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο, στη συνέντευξη τύπου του Final Four.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τίτλο του φαβορί:«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε για ακόμη μια φορά στο φάιναλ-φορ, γιατί όχι να μην αποκαλούμε τον εαυτό μας φαβορί, είναι κάτι ωραίο αυτό, αλλά εμείς δεν είμαστε εδώ για αυτό και πρέπει να σεβαστούμε όλους τους αντιπάλους μας. Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με καρδιά πρωταθλητή, όπως ο Ολυμπιακός, έχουν απίστευτους παίκτες και προπονητή και πρέπει να τους σεβαστούμε. Ο τίτλος του φαβορί είναι μόνο για τους οπαδούς και τις στοιχηματικές εταιρίες. Για εμάς δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, Έχουμε πάρα πολλούς έμπειρους παίκτες και θεωρώ πως ανάμεσα σε αυτές τις τέσσερεις ομάδες δεν είμαστε καλύτεροι. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να πιστέψουμε πως είμαστε καλύτεροι από κάποιον άλλο και αυτό θα προσπαθήσω να περάσω στους παίκτες μου». 

Για το κίνητρο που υπάρχει στην ομάδα του μετά την περσινή κατάκτηση: «Θέλουμε να πάρουμε ακόμη μία κούπα για τη Ρεάλ, δεν σκεφτόμαστε την υπεράσπιση του προηγούμενου. Η Ρεάλ έχει 11 ευρωπαϊκά τρόπαια και έτσι δεν υπάρχει άλλη σκέψη στο κεφάλι μας. Το μόνο που κοιτάμε είναι ο ημιτελικός, σεβόμαστε τον αντίπαλό μας και θέλουμε να τους κερδίσουμε στο γήπεδο». 

Για το γεγονός πως καμία πρώτη ομάδα στην κανονική περίοδο δεν έχει κερδίσει τον τίτλο: «Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε και μόνο και δεν θεωρώ πως το παρελθόν μπορεί να καθορίσει την πορεία μας εδώ, ξεχνάμε και την κανονική διάρκεια της σεζόν αλλά και την περσινή». 

Για τον Ρούντι Φερνάντεθ: «Έχει τεράστιο κίνητρο, προφανώς για αυτόν τον λόγο, ξέρουμε ότι λογικά θα αποσυρθεί το καλοκαίρι και θα προσπαθήσουμε να του χαρίσουμε το τρόπαιο. Θα δώσουμε μάχη για εκείνον, θα είναι μαζί μας και θα παλέψουμε όλοι μαζί». 

Για έναν ενδεχόμενο τελικό Ρεάλ-Φενέρ: «Είναι πολύ μακριά ο τελικός, αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο τον Ολυμπιακό και δεν έχουμε τίποτα άλλο στο μυαλό μας». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.