Παπανικολάου: «Δεν φοβόμαστε κανέναν όταν παίζουμε το δικό μας στυλ μπάσκετ!» (video)

Όλα όσα δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης (24/05, 22:00, NS Prime) αλλά και τη συμμετοχή των Πειραιωτών για τρίτη σερί χρονιά στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη συμμετοχή στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας: «Είναι ένα Σαββατοκύριακο για μπάσκετ και πρέπει όλοι να εστιάσουμε σε αυτό. Είναι σπουδαίο που είμαστε εδώ, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ό,τι όλη τη σεζόν ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή. Θέλουμε να το απολαύσουμε και να δούμε πού θα μας οδηγήσει».

Για την πιέση του Ολυμπιακού: «Πάντα υπάρχει πίεση σε ένα Φάιναλ Φορ. Όταν φτάνεις εδώ θέλεις να κερδίσει τον τίτλο. Δεν πιστεύω στη λέξη φαβορί, κάθε ομάδα που βρίσκεται εδώ έχει πιθανότητες 25%. Εξαρτάται πάντα από την ημέρα και την κατάσταση της κάθε ομάδας. Δεν κοιτάζουμε το παρελθόν, αλλά μόνο αυτά που έρχονται. Θέλουμε να κάνουμε τους οπαδούς μας χαρούμενους. Το μόνο σίγουρο είναι ότα θα τα δώσουμε όλα στο παρκέ».

Για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη νοοτροπία του Ολυμπιακού: «Θα είμαστε ο εαυτός μας. Η Ρεάλ είναι η πιο δυνατή ομάδα φέτος, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι αήττητοι ή ότι δεν μπορείς να τους κερδίσεις. Σέβομαι τόσο τους παίκτες όσο και τους προπονητές. Δεν φοβόμαστε κανέναν όταν παίζουμε το δικό μας στυλ μπάσκετ. Πριν τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα κάναμε τις καλύτερες προπονήσεις της σεζόν, μπορώ να πω το ίδιο και για την προετοιμασία εν όψει Ρεάλ. Υπάρχει μια μάχη που όλοι είναι έτοιμοι να παίξουν, αυτή είναι η νοοτροπία και η φιλοσοφία που πρέπει να εμφανιστούμε στο παρκέ».

Για την συμμετοχή στο Φάιναλ Φορ και την εκπροσώπηση του Ολυμπιακού στην Ευρώπη: «Νομίζω ότι είναι σπουδαίο για το ελληνικό μπάσκετ να υπάρχουν δύο ομάδες στο Φάιναλ Φορ. Είναι καλό για τον ελληνικό αθλητισμό και τα νέα παιδιά. Είχαμε παίξει με τον Σλούκα το 2017, όταν ήταν στη Φενέρμπαχτσε, ήταν ένας οδυνηρός τελικός. Ο καθένας θα παλέψει για την ομάδα του. Θέλουμε να το απολαύσουμε, αυτή είναι η ομορφιά. Όλοι δίνουμε τα πάντα, όλοι θα δώσουμε το 100% για να οδηγήσει την ομάδα στην κούπα της Ευρωλίγκας. Στόχος μας να παίζουμε μπάσκετ και να ανταγωνιζόμαστε στο κορυφαίο επίπεδο. Πιστεύω ότι και ο Κώστας (σ.σ Σλούκας) θα κάνει το ίδιο για τον Παναθηναϊκό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.