«Ο Πασκουάλ είναι φαβορί για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, στη λίστα Σκαριόλο – Λάκοβιτς – Μουμπρού»

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» ο Τσάβι Πασκουάλ φέρεται να είναι το φαβορί για την πάγκο της Μπαρτσελόνα, με τον Ρότζερ Γκριμάου να βρίσκεται πολύ κοντά στη πόρτα της εξόδου μετά και το βαρύ 3-0 στην ημιτελική σειρά της ACB από την Ρεάλ.

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε ούτε να πάει στο Final-Four της Euroleague, ούτε να βρεθεί στους τελικούς της ACB, με την «σκούπα» από την Ρεάλ Μαδρίτης (3-0) να φέρνει μεγάλη γκρίνια στο στρατόπεδο των «μπλαουγκράνα».

Ο Ρότζερ Γκριμάου φέρεται να είναι με το ένα πόδι στην έξοδο με τον ίδιο να λέει ότι «δεν είμαι ηλίθιος, δεν ήταν καλή η σεζόν».

Η «Mundo Deportivo» το πήγε ένα βήμα παραπέρα, γράφοντας για την «επόμενη ημέρα» των Καταλανών. Συγκεκριμένα το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Τσάβι Πασκουάλ είναι το πρώτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Πάντως το ίδιο δημοσίευμα τονίζει ότι ο επαναπατρισμός του Ισπανού τεχνικού δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς οι οικονομικές απαιτήσεις του είναι αρκετά μεγάλες. Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο άλλοτε κόουτς του Παναθηναϊκού και νυν προπονητής της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ήταν ο «μαέστρος» στην τελευταία Euroleague του κλαμπ, το μακρινό 2010.

Εκτός του Τσάβι Πασκουάλ στη λίστα της Μπαρτσελόνα φέρεται να βρίσκονται οι Γιάκα Λάκοβιτς, Σέρτζιο Σκαριόλο και Άλεξ Μουμπρού, με τους πρώτους δύο να έχουν πλεονέκτημα σε σχέση με τον Μουμπρού, ο οποίος αποχώρησε ως αποτυχημένος από την Βαλένθια.

Βέβαια ο Πασκουάλ δεν είναι και μοναδικό που εξετάζει η Μπαρτσελόνα, καθώς φέρεται να έχουν πέσει στο τραπέζι τα ονόματα των Γιάκα ΛάκοβιτςΣέρτζιο Σκαριόλο και Άλεξ Μουμπρού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.