Ρούντι: «Έκανα την καλύτερη επιλογή όταν αποφάσισα να έρθω στη Ρεάλ!» (video)

Οι δηλώσεις του Ρούντι Φερνάντεθ πριν από τον τρίτο τελικό της σειράς Ρεάλ Μαδρίτης - Μούρθια για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Πράξη τρίτη στους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μούρθια, οι «μπλάνκος» έχουν το προβάδισμα 2-0 και την Τετάρτη (12/06, 21:30) πιθανότατα θα «στεφθούν» Πρωταθλητές. Ο Ρούντι Φερνάντεθ πριν από μερικούς μήνες ανακοίνωση την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Μάλιστα ο ίδιος σε δηλώσεις υποστήριξε ότι η επιλογή να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής του.

«Ήταν πολύ συγκινητικά πριν το δεύτερο παιχνίδι αλλά φεύγω από την ομάδα νιώθοντας ότι έκανα καλή δουλειά και ότι έδωσα τα πάντα για το κλαμπ. Είναι τρομερή η αναγνώριση που είχα από τους φιλάθλους, είμαι ευγνώμων για τον κόσμο που με βοήθησε στην πορεία της καριέρας μου. Πολλά χρόνια, μάχες, τίτλοι και ήττες. Έκανα την καλύτερη επιλογή όταν αποφάσισα να έρθω στη Ρεάλ. Θα κουβαλώ τις αναμνήσεις μαζί μου για το υπόλοιπο της ζωής μου και το γεγονός ότι η οικογένειά μου ήταν εκεί, στο συγκεκριμένο παιχνίδι το έκανε ιδιαίτερα ξεχωριστό. Η Μούρθια είναι καλή ομάδα αλλά ελπίζω να μη γυρίσουμε πίσω στη Μαδρίτη για 4ο παιχνίδι», είπε ο Ισπανός μπασκεμπολίστας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.