Μακάμπι Τελ Αβίβ: Δύο ανανεώσεις για την “ομάδα του λαού”

Διατηρεί όσους μπορεί η ομάδα του Όντεν Κάτας.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται σε κατάσταση ανοικοδόμησης. Η “ομάδα του λαού” είδε τους τέσσερις καλύτερους παίκτες της να αποχωρούν από τον σύλλογο μέσα σε λίγες μέρες (Λορένζο Μπράουν, Τζος Νίμπο, Γουέιντ Μπάλντγουιν, Μπόνζι Κόλσον), με τον Τζέιμς Γουέμπ να παίρνει κι εκείνος τον δρόμο προς την άγουσα, πιθανότατα στην Καρσίγιακα.

Ο Όντεν Κάτας πρέπει, μαζί με το διοικητικό συμβούλιο της Μακάμπι, να στήσει μια νέα ομάδα, όλα αυτά εν μέσω πολέμου. Οι μεταγραφές των Τζέιλεν Χορντ και Λιβάι Ράντολφ ήταν οι πρώτες κινήσεις της ομάδας, με το ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται στις ανανεώσεις των υπάρχοντων παικτών.

Η Μακάμπι είναι πολύ κοντά στην ανανέωση του Ταμίρ Μπλατ και του Χασίελ Ριβέρο για τα επόμενα δύο χρόνια έκαστος. Μάλιστα για τον πρώτο, σύμφωνα με ισραηλιτικά Μέσα, παρενέβη προσωπικά ο πρόεδρος της ομάδας, Σιμόν Μιζράχι.

Ο Μπλατ αγωνίστηκε σε 38 ματς στην EuroLeague με πόντους, 4.8 ασίστ και 1.5 ριμπάουντ ανά 18.9 λεπτά κατά μέσο όρο. Από την άλλη, ο Ριβέρο μέτρησε 7,5 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ μέσο όρο σε 40 παιχνίδια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.