Μία πεντάδα επιστροφών στον Ολυμπιακό (video)

Η διαφαινόμενη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ δεν αποτελεί τη μοναδική περίπτωση στους "ερυθρόλευκους"…

Η πιθανή επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό αποτελεί σημαντική είδηση για τους φιλάθλους, αλλά δεν είναι η μοναδική περίπτωση επιστροφής παίκτη στην ομάδα από το τωρινό ρόστερ. Η ιστορία του Ολυμπιακού είναι γεμάτη από παίκτες που επέλεξαν να ξαναφορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα μετά από περάσματα σε άλλες ομάδες ή και διοργανώσεις.

Κώστας Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς παίκτες που επέστρεψαν στον Ολυμπιακό. Μετά το πέρασμά του από το NBA, όπου αγωνίστηκε στους Houston Rockets και στους Denver Nuggets, ο Παπανικολάου επέλεξε να επιστρέψει στον Πειραιά το 2016. Η επιστροφή του προσέφερε μεγάλη εμπειρία και ποιότητα στην ομάδα, ενώ συνέχισε να αποτελεί βασικό πυλώνα της άμυνας και της επίθεσης των “ερυθρόλευκων”. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα έπρεπε να επιστρέψει τότε στην Μπαρτσελόνα, αλλά οι Καταλανοί του επέτρεψαν να κάνει πράξει την επιθυμία ου και να γυρίσει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία είχε κατακτήσει την EuroLeague και επέστρεψε στον Ολυμπιακό. Ο Γουίλιαμς-Γκος είχε αγωνιστεί στην ομάδα την περίοδο 2018-2019 , αλλά το επόμενο καλοκαίρι επέλεξε να δοκιμάσει ξανά την τύχη τους στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, φορώντας τη φανέλα των Γιούτα Τζαζ.

Νίκολα Μιλουτίνοφ

Ένας άλλος σημαντικός παίκτης που επέστρεψε στην ομάδα είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ άφησε τον Ολυμπιακό το 2020 για να αγωνιστεί στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι. Η εμπειρία του από την EuroLeague με την ΤΣΣΚΑ και η επιστροφή του στον Ολυμπιακό προσέθεσαν ισχύ και ποιότητα στη θέση του σέντερ, βελτιώνοντας σημαντικά τη δυναμική της ομάδας. Ο Σέρβος άσος είχε πολλές προτάσεις από ομάδες, ωστόσο πραγματοποίησε την υπόσχεση που είχε δώσει πριν φύγει, ότι θα επιστρέψει στην ομάδα…

Τάιλερ Ντόρσεϊ

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό πριν λίγες ημέρες. Η επιστροφή του Ντόρσεϊ προσθέτει επιπλέον δύναμη και ταχύτητα στην περιφέρεια. Η εξαιρετική του ικανότητα στο σκοράρισμα αναμένεται να αποτελέσει ακόμα ένα όπλο στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα για την επιστροφή των «ερυθρόλευκων» στην κορυφή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.