Στο ΟΑΚΑ το κορυφαίο glass floor που κοστίζει 3,2 εκ. ευρώ

Ο Παναθηναϊκός θα διαθέτει το μοναδικό γυάλινο δάπεδο στα ευρωπαϊκά γήπεδα μπάσκετ και η θέαση των αγώνων, δια ζώσης και τηλεοπτικά, θα ανέβει σε κορυφαίο επίπεδο.

Το κορυφαίο glass floor της ASB, το οποίο κοστολογείται στα 3.2 εκατομμύρια ευρώ, θα αγοράσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Αktor που συμφώνησε με την γερμανική εταιρία, την Πέμπτη (11/7).

Το γυάλινο και φωτιζόμενο δάπεδο αναμένεται να εγκατασταθεί στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, προκειμένου να μπορούν οι πράσινοι να αγωνιστούν σε αυτό από το πρώτο παιχνίδι της EuroLeague την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Είναι πολύ πιθανό η διοργανώτρια αρχή, αναλόγως και με την κλήρωση του επόμενου πρωταθλήματος, αν στην πρεμιέρα, ο Παναθηναϊκός είναι γηπεδούχος, να ορίσει το παιχνίδι του, μια ημέρα νωρίτερα από την υπόλοιπη αγωνιστική για να προβληθεί ξεχωριστά το πολυδάπανο και λίαν εντυπωσιακό γυάλινο δάπεδο, καθώς θα είναι το…μοναδικό στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Η FIBA είχε λανσάρει το glass floor στο Παγκόσμιο κύπελλο Γυναικών U19, τον Ιούλιο του 2023, ενώ το χρησιμοποίησε και στο πρόσφατο Final Four του Basketball Champions League στο Βελιγράδι.

Από το LED glass floor ο Παναθηναϊκός AKTOR θα μπορεί να προβάλλει τους χορηγούς του, να κάνει tracking βοηθητικά στοιχεία για τους αθλητές του, αλλά και να προβάλλει ενδιαφέροντα στατιστικά κατά τη διάρκεια των αγώνων, περιορίζοντας παράλληλα τον κίνδυνο τραυματισμών που κρύβουν πάντα τα διαφημιστικά stickers που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο παρκέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.