«Ρεάλ και Γκαρούμπα συμφώνησαν σε πενταετές συμβόλαιο»

Ο Ουσμάν Γκαρούμπα τα βρήκε σε όλα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2029 όπως αναφέρουν στην Ισπανία.

Ο Γκαρούμπα δεν «στέριωσε» στο NBA και δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει στο σημείο που ανέφεραν ότι θα φτάσει όσοι τον είχαν δει να αγωνίζεται σε μικρή ηλικία.

Η επιστροφή του Ισπανού ψηλού στη Ρεάλ, έχει μπει πλέον στο τελικό στάδιο και οι υπογραφές είναι το μόνο που απομένει για την επισημοποίηση του deal. Μία συμφωνία που αναμένεται να αποδειχθεί ευεργετική και για τις δύο πλευρές με τον Γκαρούμπα να θέλει να νιώσει πάλι χρήσιμος και την Ρεάλ να ενισχύει το ισπανικό στοιχείο βάζοντας στο ρόστερ της ένα δικό της παιδί σε σούπερ ηλικία (22 χρ.).

Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, ο Γκαρούμπα είπε το «ναι» και θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Αναλυτικά όσα αναφέρει Ισπανός έμπιστος ρεπόρτερ:

«Ο Ουσμάν Γκαρούμπα είπε ναι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε μεγάλης διάρκειας συμβόλαιο. Αναμένεται να υπογράψει μέχρι το 2029, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ακόμη δεν έχει υπογράψει. Ο παίκτης προπονείται με την Εθνική Ισπανίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.