Στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν ο Ναν!

Δεν πάει πουθενά ο Κέντρικ Ναν! Η ημερομηνία για το ΝΒΑ out παρήλθε και ως εκ τούτου ο Αμερικανός σούπερ σταρ θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τον περασμένο Μάιο ο Κέντρικ Ναν είχε υπογράψει διετή επέκταση με τους «πράσινους», όμως στο συμβόλαιο του υπήρχε ένας μεγάλος αστερίσκος. Η ύπαρξη ΝΒΑ out με καταλυτική ημερομηνία τη 15η Ιουλίου 2024. Βέβαια απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να βρει ο Αμερικανός γκαρντ εγγυημένο συμβόλαιο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού προκειμένου να είχε τη δυνατότητα της επιστροφής στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, αφού ούτε ο ίδιος ο Ναν έδειξε να έχει τη διάθεση να ψαχτεί ενεργά στο ΝΒΑ, ούτε έφτασε στα χέρια του κάποια πρόταση που να τον ικανοποιεί, κυρίως στον ρόλο που θα είχε σε μία ομάδα.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν η ημερομηνία του NBA out να παρέλθει τα μεσάνυχτα της 15ης Ιουλίου, κάτι που σημαίνει πως ο Αμερικανός θα βρίσκεται στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και τη νέα αγωνιστική περίοδο, όντας ένα σημαντικό «όπλο» στα χέρια του Εργκίν Αταμάν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.