«Ραγίζει» καρδιές ο Γιουλ: «Ρούντι, θα μου λείψεις στο παρκέ φίλε» (pic)

Αγαπάμε να τους μισούμε αλλά δεν γίνεται κάποιος μπασκετόφιλος να μην παραδεχθεί την ποιότητα των Ρούντι Φερνάντεθ και Σέρχιο Γιουλ. Απλά δεν γίνεται και παράλληλα δεν γίνεται να μην συγκινηθεί με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Γιουλ στον συνοδοιπόρο του στα παρκέ, ο οποίος κρεμάει τα μπασκετικά παπούτσια του.

Με πολύ όμορφα λόγια, γεμάτα συναίσθημα, αποχαιρέτησε ο Σέρχιο Γιουλ τον Ρούντι Φερνάντεθ, που έριξε τίτλους τέλους στην πολύ σπουδαία καριέρα του.

Μπορεί να μην τους κερδίσαμε για ακόμη μία φορά, μπορεί να μας έχουν «πονέσει» με χίλιους τρόπους, όμως φέτος χαμογελάσαμε εμείς επιτέλους! Οι Ισπανοί αποκλείστηκαν στην τριπλή ισοβαθμία με Ελλάδα και Αυστραλία και αυτό σημαίνει ότι ο Ρούντι Φερνάντεθ δεν θα αγωνιστεί ξανά.

Ο επί σειρά ετών συμπαίκτης του, Σέρχιο Γιουλ, άφησε λίγες ώρες να περάσουν προτού ανεβάσει μια άκρως συγκινητική ανάρτηση για να αποχαιρετήσει τον καλό του φίλο.

Το ευχαριστώ είναι λίγο για την παρακαταθήκη που αφήνουν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ αυτοί οι δύο υπερπαίκτες:

«Δεν είμαι έτοιμος για αυτόν τον αποχαιρετισμό. Και δυσκολεύομαι να χωνέψω αυτόν τον αποκλεισμό. Ίσως γιατί δεν μου αρέσει να χάνω. Ίσως γιατί ήταν το τελευταίο σου παιχνίδι και δεν ήθελα να συμβεί αυτό. Ίσως και για τους δύο αυτούς λόγους, μεταξύ άλλων.

Περάσαμε πολλά χρόνια μαζί και μοιραστήκαμε πολλές στιγμές. Θα είναι περίεργο να κοιτάω δίπλα μου στο παιχνίδι και να μην σε βλέπω. Θα μου λείψεις στο παρκέ φίλε μου. Συγχαρητήρια για τη θρυλική καριέρα σου και κάθε επιτυχία στο μέλλον»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.