Αταμάν: Οι προβλέψεις για το Παρίσι και το στοίχημα του γιου του με τον Λεσόρ

Εργκίν και Σαρπ Αταμάν, έδωσαν κοινή συνέντευξη σε τουρκικό Μέσο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, μίλησε μεταξύ άλλων στο Sporx για το Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, λέγοντας:

«Δεν υποστηρίζω καμία από τις ομάδες των ημιτελικών. Άλλωστε όλοι είναι αντίπαλοι μας. Ας κερδίσει αυτός που το αξίζει. Αποκλείεται να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε ομάδα. Αν είχε προκριθεί η Ελλάδα, έχουμε 5 παίκτες του Παναθηναϊκού. Φυσικά θα τους υποστήριζα. Εύχομαι καλή τύχη σε όλες τις ομάδες. Από τη στιγμή που παίζει ο Ματίας Λεσόρ στην Γαλλία, συμπαθούμε την εθνική τους ομάδα».

Μάλιστα, ο Σαρπ Αταμάν, αναφερόμενος στον Λεσόρ, αναφέρθηκε σε μία ιστορία από την περασμένη σεζόν, με πρωταγωνιστές τον ίδιο, τον Γάλλο σέντερ και ένα ζευγάρι γυαλιά:

«Ο Λεσόρ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Final Four της EuroLeague φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιά. Αργότερα, ο κόσμος μιλούσε για αυτά τα γυαλιά. Στη διαδρομή με το λεωφορείο για να γυρίσουμε στο ξενοδοχείο, καθόμουν δίπλα στον Λεσόρ.

Του είπα: ‘Τα γυαλιά σου είναι πολύ ωραία’. Εκείνος απάντησε ότι ‘αν γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης, θα σου τα δώσω’. Τα καταφέραμε, αλλά μέσα στη χαρά μας το ξεχάσαμε και οι δύο. Οπότε μετά από τον τέταρτο αγώνα με τον Ολυμπιακό στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Λεσόρ είχε τα γυαλιά του στο χέρι, ‘Ήρθες να πάρεις τα γυαλιά μου;’, με ρώτησε και μου τα έδωσε. Αργότερα μου είπε: ‘Μπορείς να τα φορέσεις τώρα, θα βάλουμε στοίχημα για άλλο ένα ζευγάρι για την επόμενη χρονιά’».

Ο νεαρός Αταμάν, μίλησε για άλλη μία φορά για τις βλέψεις του να γίνει προπονητής και να ξεπεράσει τον πατέρα του:

«Θα δουλέψω σκληρά για να γίνω προπονητής. Θα βάλω τα δυνατά μου για να ξεπεράσω τον πατέρα μου, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και άλλους προπονητές. Ελπίζω να τα καταφέρω. Έχω πολύ δρόμο ακόμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.