Σμάιλαγκιτς: «Η γυναίκα μου με προέτρεψε να υπογράψω με κάθε κόστος στην Ζάλγκιρις»

O Σέρβος παίκτης είναι νεόνυμφος και ο Αντρέα Τρινκέρι χαρακτήρισε χαρούμενη γυναίκα, την σύζυγο του.

Ο Άλεν Σμάιλαγκιτς αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να πάει στη Ζάλγκιρις Κάουνας αλλά και έναν διάλογο που είχε με τον Αντρέα Τρινκιέρι, ο οποίος αφορούσε τον γάμο του.

Ο Σέρβος σέντερ και πάουερ φόργουορντ, ύστερα από 3 χρόνια στην Παρτιζάν Βελιγραδίου, έγινε κάτοικος του Κάουνας για την Ζάλγκιρις που αντικατέστησε τον Λετονό, Ρόλαντ Σμιτς, ο οποίος συνεχίζει στην Εφές Αναντολού.

Οι δηλώσεις του Σμάιλαγκιτς:

«Νιώθω υπέροχα. Γνώρισα τα άλλα παιδιά και τον προπονητή. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος, ειδικότερα αφού μιλάει τη γλώσσα μου. Έτσι μπορούμε να μιλήσουμε λίγο καλύτερα και να καταλάβω όλα όσα μου λέει.

Ήρθα στη Ζάλγκιρις γιατί άκουσα ότι είναι μία μπασκετική πόλη. Όλοι στηρίζουν το μπάσκετ. Το κλαμπ είναι τρομερό για την ανάπτυξη των παικτών. Νομίζω ότι θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να έχουμε την κορυφαία θέση. Για να είμαι ειλικρινής, λίγες ημέρες πριν τον γάμο μου, μίλησα με τον Τρινικέρι. Οι πρώτες του λέξεις ήταν “Χαρούμενη σύζυγος, χαρούμενη ζωή” (Happy wife, happy life). Η γυναίκα μου είπε τότε “Υπέγραψε με κάθε κόστος”. Ήταν αστείο.

Φυσικά, μιλήσαμε και μου είπε τι περιμένει από εμένα και τι δεν θέλει να κάνω. Όλα όσα μου είπε, μου ακούστηκαν τρομερά. Αυτό ήταν που με έκανε να υπογράψω με τη Ζάλγκιρις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.