Μπασκόνια: Αισιόδοξος ο Χάουαρντ λόγω Λάσο

Ο Μάρκους Χάουαρντ εμφανίστηκε αισιόδοξος εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, λόγω της παρουσίας του Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της ομάδας.

Ο Αμερικανός παίκτης τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος που θα παίξει για ένα προπονητή σαν τον Ισπανό κόουτς. Παράλληλα, δήλωσε πως θα είναι σημαντικό για την ομάδα του να πάει βήμα-βήμα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αρχικά, ο Χάουαρντ δήλωσε: «Ο κόουτς Λάσο έχει ένα απίστευτο βιογραφικό, είναι πολύ σεβαστός μεταξύ παικτών και προπονητών στην Ευρώπη. Είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να παίξω για έναν προπονητή σαν αυτόν, του δικού του βεληνεκούς. Ξέρω ότι θα μάθω πολλά από εκείνον. Νιώθω ότι θα βελτιωθώ πολύ υπό τις οδηγίες του. Οι συνομιλίες που είχαμε ήταν πολύ σύντομες, αλλά νομίζω ότι αυτή τη στιγμή, θέλουμε απλώς να κερδίσουμε. Ξέρω ότι περιμένει από εμάς να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Ο τρόπος που προπονεί θα μας βοηθήσει επίσης. Καταλαβαίνει τους παίκτες. Και το έχω παρατηρήσει τις τελευταίες δύο ημέρες. Αυτό θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Νομίζω ότι πέρυσι, πολλοί άνθρωποι έκαναν μεγάλα όνειρα. Θα είναι σημαντικό για εμάς να πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Δε θα καθίσω να πω ότι θα είμαστε πρωταθλητές στο τέλος της χρονιάς γιατί είναι κάτι απίθανο αφού υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Δεν είχαμε τη σεζόν που περιμέναμε, αλλά πιστεύω ότι κάθε μέρα, πρέπει να επικεντρωθούμε στο να μη θεωρούμε τίποτε δεδομένο. Να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και όταν έρθει η ώρα, το αποτέλεσμα που θέλουμε θα υλοποιηθεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.