Ρεάλ: Παρελθόν και επίσημα ο Γιαμπουσέλε

Ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή του στο ΝΒΑ και τους Σίξερς είναι ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος φόργουορντ κατέβαλλε στη “βασίλισα” το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης και πλέον είναι ελεύθερος να υπογράψει με τους Σίξερς των Τζοέλ Εμπίντ, Πολ Τζορτς και Ταϊρίς Μάξι και να προσπαθήσιε να τους βοηθήσει να κερδίσουν το πρωτάθλημα.

Στο αντίο του στη Ρεάλ, ο Γιαμπουσέλε ανάρτησε το παρακάτω μήνυμα:

«Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό για τις ευλογίες του σε αυτό το απίθανο ταξίδι. Γράφοντας αυτές τις γραμμές νιώθω πολύ συγκινημένος. Ήρθα στη Ρεάλ το 2021 σε μια σημαντική στιγμή της ζωής μου με σκοπό να εκτοξεύσω την καριέρα μου.

Μόλις έφτασα στην ομάδα η Ρεάλ έκανε τα πάντα που μπορούσε ώστε να νιώσω μαζί με την οικογένειά μου ότι είμαστε σπίτι μας. Και είμαι ευγνώμων για αυτό. Γρήγορα εντυπωσιάστηκα από τον οργανισμό, έναν από τους καλύτερους στον κόσμο, με τον οποίο είχα την τύχη να πανηγυρίσω επτά τρόπαια.

Σε αυτά τα τρία χρόνια, παρά τα σκαμπανεβάσματα που υπήρχαν, είχα την ευκαιρία να μεγαλώσω ως άνθρωπος να μάθω από τους καλύτερους και να γίνω καλύτερος αθλητής. Ευχαριστώ το club, όλο το σταφ, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους γι’ αυτά τα τρία αξέχαστα χρόνια. Για πάντα στην καρδιά μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.