Μπάγερν Μονάχου: Ο Τάρλατς τσεκάρει το ΝΒΑ

Ο Ντράγκαν Τάρλατς τόνισε πως η προσοχή του είναι στραμμένη στο ΝΒΑ, για την περαιτέρω ενίσχυση της Μπάγερν Μονάχου.

Ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών τόνισε πως το ρόστερ της νέας σεζόν έχει κλείσει και πως θα γίνει κάποια προσθήκη, μόνο αν υπάρξει κάτι καλό από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Παράλληλα, έκανε ειδική αναφορά στην κατάσταση του Βλάντιμρ Λούτσιτς. Αναλυτικά, ο Τάρλατς δήλωσε:

Για τη χημεία στο ρόστερ: «Κανένας παίκτης δεν μπορεί να κερδίσει έναν τίτλο μόνος του, αλλά ένας παίκτης μπορεί να καταστρέψει τη χημεία της ομάδας. Με τον Σαμπάζ Νέιπιερ το παζλ μας έχει ολοκληρωθεί. Τώρα πρέπει να δώσουμε χρόνο στην ομάδα να αναπτυχθεί».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής: «Πάντα παρακολουθούμε την αγορά, ειδικά στο ΝΒΑ, όπου πλησιάζουν τα κοψίματα του Οκτωβρίου. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι εάν παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία».

Για τον Βλαντιμίρ Λούτσιτς: «Ο Λούτσιτς είναι σε εξαιρετική φόρμα μετά την επέμβαση στο χέρι του πέρσι. Ήταν μια σοβαρή επέμβαση που έθεσε ακόμη και την καριέρα του σε κίνδυνο, αλλά τώρα είναι πίσω και έτοιμος να ηγηθεί».

Για τους τραυματισμούς: «Ήμασταν προσεκτικοί με παίκτες όπως ο Βόιτμαν, διασφαλίζοντας ότι δε θα βιαστούμε για την επιστροφή τους πριν ξεκινήσει η σεζόν. Στόχος είναι να είμαστε πλήρως έτοιμοι για την έναρξη της χρονιάς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.