Λεσόρ: «Mετά την Euroleague και το πρωτάθλημα το πήρε προσωπικά ο Ολυμπιακός»

Ο Ματίας Λεσόρ αναφέρθηκε στις μεταγραφές του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι και την προσθήκη του Τσεντί Οσμάν στον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «basketballsphere»:

«Αυτή είναι σχεδόν μια νέα ομάδα, έχουμε αρκετούς νέους παίκτες. Είναι διαφορετικά από την περσινή σεζόν. Είναι μια πρόκληση για όλους μας και θα πρέπει να παλέψουμε για λεπτά. Ο Τσεντί Οσμάν είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Μπορεί να δημιουργήσει και να σουτάρει, να συνεισφέρει αμυντικά και φυσικά το να έχεις έναν παίκτη αυτού του διαμετρήματος είναι πολύ καλό για την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και ελπίζω να έρθει έτοιμος να κυριαρχήσει και να βοηθήσει.

Χρειαζόμουν ξεκούραση μετά από μια δύσκολη σεζόν. Έπαιξα 11 μήνες χωρίς κανένα διάλειμμα. Ένιωσα πόνο στα γόνατα και την πλάτη μου, αλλά μετά από ξεκούραση, είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τη νέα σεζόν πλήρως προετοιμασμένος και χωρίς προβλήματα υγείας.

Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι από πλευράς νέων παικτών και μεταγραφικής δουλειάς. Ωστόσο, πέρυσι κερδίσαμε την Euroleague και το ελληνικό πρωτάθλημα και το πήραν προσωπικά. Γι’ αυτό έφεραν πολλούς νέους παίκτες και ενίσχυσαν το ρόστερ τους. Θα δούμε πώς θα καταλάβουν ο ένας τον άλλον, ειδικά με τον προπονητή Γεώργιο Μπαρτζώκα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.