Το Greek Fantasy Challenge επιστρέφει. Είσαι έτοιμος για τη νέα πρόκληση;

Θέλεις να γίνεις προπονητής των Βεζένκοφ, Ναν, Σλούκα, Φουρνιέ, Οσμάν ή Ντόρσεϊ; Το Greek Fantasy Challenge της Euroleague σου δίνει τη δυνατότητα.

Το Greek Fantasy Challenge του Novasports.gr επιστρέφει για τη νέα σεζόν της EuroLeague, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στους λάτρεις του μπάσκετ και του fantasy sports. Με τις μεταγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα από τις ομάδες της EuroLeague, το παιχνίδι γίνεται πιο συναρπαστικό και γεμάτο με περισσότερες ποιοτικές επιλογές, αυξάνοντας ταυτόχρονα τη δυσκολία για τους μάνατζερ. Η δυνατότητα επιλογής παικτών υψηλού επιπέδου, που έχουν μετακινηθεί στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, δημιουργεί προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες για τους συμμετέχοντες. Το στοίχημα είναι μεγάλο: ποιος θα καταφέρει να φτιάξει την καλύτερη ομάδα και να κερδίσει τα πλούσια δώρα;

Με τον κωδικό 34535-FANGR μπαίνεις στην πιο ανταγωνιστική λίγκα και διεκδικείς πλούσια δώρα κατά τη διάρκεια της σεζόν, ενώ θα μετρήσεις τις… δυνάμεις σου απέναντι στους καλύτερους της χώρας…  

Οργάνωση της ομάδας σας

Η ομάδα που θα επιλέξετε στο Greek Fantasy Challenge (βάλε τον κωδικό 34535-FANGR για να μπεις στη λίγκα) αποτελείται από την αρχική πεντάδα, έναν έκτο παίκτη, και τους παίκτες του πάγκου. Η αρχική σας πεντάδα μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με έναν από τους παρακάτω αγωνιστικούς σχηματισμούς: 2-2-1 (2 γκαρντ, 2 φόργουορντ, 1 σέντερ), 1-2-2 (1 γκαρντ, 2 φόργουορντ, 2 σέντερ), 2-1-2 (2 γκαρντ, 1 φόργουορντ, 2 σέντερ), 1-3-1 (1 γκαρντ, 3 φόργουορντ, 1 σέντερ) ή 3-1-1 (3 γκαρντ, 1 φόργουορντ, 1 σέντερ). Έτσι, οι μάνατζερ έχουν την ευελιξία να δημιουργήσουν τη δική τους στρατηγική ανάλογα με τις προτιμήσεις και τη δυναμική των διαθέσιμων παικτών.

greek fantasy challenge novasports.gr-tteam
greek fantasy challenge novasports.gr-tteam

Μπορείτε να επιλέξετε έως τρεις παίκτες από την ίδια ομάδα της EuroLeague, ενώ η αξία του κάθε παίκτη αποτιμάται σε μονάδες που αλλάζουν κατά τη διάρκεια της σεζόν με βάση την πραγματική του απόδοση στο παρκέ. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να παρακολουθείτε τις εξελίξεις και να προσαρμόζετε την ομάδα σας ανάλογα με τις εμφανίσεις των παικτών στην EuroLeague.

Βαθμολογικό σύστημα

Η απόδοση των παικτών της fantasy ομάδας σας κρίνεται από τα πραγματικά στατιστικά που καταγράφονται σε κάθε αγώνα της EuroLeague. Η αρχική σας πεντάδα, ο έκτος παίκτης, και ο προπονητής λαμβάνουν το 100% των πόντων που συγκεντρώνουν, ενώ οι παίκτες του πάγκου λαμβάνουν το 50%. Η βαθμολογία ενός παίκτη επηρεάζεται από τις επιδόσεις του σε στατιστικές κατηγορίες όπως οι πόντοι, τα ριμπάουντ, οι ασίστ, τα κλεψίματα, τα μπλοκ, αλλά και οι λάθη και οι αστοχίες στις ελεύθερες βολές.

Επιλογή Αρχηγού

Ένα σημαντικό στρατηγικό στοιχείο του παιχνιδιού είναι η επιλογή Αρχηγού. Μπορείτε να επιλέξετε έναν παίκτη από την αρχική σας πεντάδα που θα λειτουργεί ως αρχηγός της ομάδας, και αυτός ο παίκτης θα διπλασιάζει τους πόντους του, κάτι που μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικό για την έκβαση της κάθε αγωνιστικής.

Πρόγραμμα και Αγωνιστικές

Η EuroLeague είναι γνωστή για τον εντατικό ρυθμό των αγώνων της, και το Greek Fantasy Challenge (βάλε τον κωδικό 34535-FANGR για να μπεις στη λίγκα) ακολουθεί αυτό το μοντέλο. Κάθε Γύρος του παιχνιδιού χωρίζεται σε Αγωνιστικές, με ένα σύνολο παιχνιδιών να παίζονται κάθε ημέρα. Μεταξύ των αγωνιστικών, έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε σχηματισμό, αρχηγό, και να κάνετε τις απαραίτητες τροποποιήσεις στην ομάδα σας, διατηρώντας την ανταγωνιστική καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Greek Fantasy Challenge
Greek Fantasy Challenge

Αλλαγές παικτών και ανταλλαγές

Κατά τη διάρκεια ενός γύρου, οι μάνατζερ μπορούν να αντικαταστήσουν τους παίκτες της αρχικής πεντάδας και του πάγκου, να αλλάξουν τον σχηματισμό της ομάδας τους και τον Αρχηγό. Στο τέλος κάθε Γύρου, οι μάνατζερ μπορούν να προχωρήσουν σε ανταλλαγές παικτών, βελτιώνοντας την ομάδα τους για τους επόμενους γύρους. Το φετινό παιχνίδι αυξάνει τη δυνατότητα για απεριόριστες αλλαγές σε πέντε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους της σεζόν, δίνοντας στους μάνατζερ μεγαλύτερη ευελιξία.

Οι ημερομηνίες για τις απεριόριστες συναλλαγές είναι οι εξής:

            •          Μετά τον 4ο γύρο: 19-23 Οκτωβρίου

            •          Μετά τον 10ο γύρο: 16-20 Νοεμβρίου

            •          Μετά τον 17ο γύρο: 21-26 Δεκεμβρίου

            •          Μετά τον 22ο γύρο: 18-23 Ιανουαρίου

            •          Μετά τον 26ο γύρο: 8-27 Φεβρουαρίου

Κέρδισε δώρα

Με το Greek Fantasy Challenge (βάλε τον κωδικό 34535-FANGR για να μπεις στη λίγκα), οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να απολαύσουν τη διαδικασία δημιουργίας και διαχείρισης της ομάδας τους, αλλά και να διεκδικήσουν πλούσια δώρα. Η εμπειρία του παιχνιδιού γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική καθώς ανταγωνίζεστε άλλους μάνατζερ και κυνηγάτε την κορυφή της βαθμολογίας.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να φτιάξετε την ομάδα σας, να μπείτε στο παιχνίδι και να απολαύσετε τη μαγεία του μπάσκετ, με την ευκαιρία να κερδίσετε φανταστικά δώρα στο φετινό Greek Fantasy Challenge!

Μην ξεχάσεις να βρεις την αγαπημένη σου λίγκα προσθέτοντας τον κωδικό 34535-FANGR 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.