Βατούτιν: «Μεγάλη έκπληξη για εμάς που πήραμε τον Αβράμοβιτς»

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην προσθήκη του Αλέκσα Αβράμοβιτς και στην σύγκρισή του με τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ΤΣΣΚΑ στο «Μοzzart Sport»:

Για τον Αβράμοβιτς: «Ήταν μεγάλη έκπληξη για εμάς όταν ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς τηλεφώνησε και μας έδωσε την ευκαιρία να υπογράψουμε τον Aλέκσα. Μια πραγματική έκπληξη γιατί είναι παίκτης της Euroleague και θα μπορούσε εύκολα να συνεχίσει να παίζει εκεί. Τη στιγμή που ο Μίσκο μας το είπε, είπα αμέσως ότι τον θέλουμε και η υπογραφή έγινε πολύ γρήγορα. Ζήτησαν ρήτρα 10 ημερών για το ΝΒΑ, η οποία είναι τυπική για έναν παίκτη του διαμετρήματος του.»

Για τη σύγκριση με τον Τεόντοσιτς: «Διαφορετικές νοοτροπίες, διαφορετικές ψυχολογίες. Ο Tεόντοσιτς είναι σκέτη μαγεία, μοναδικός στο είδος του. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν τον έφερα στην ομάδα και θύμωσα πραγματικά όταν έφυγε για το ΝΒΑ επειδή είναι μια ιδιοφυΐα στο γήπεδο. Τώρα, είμαι πάλι θυμωμένος μαζί του γιατί, γιατί για κάποιο λόγο δεν είναι στη Μόσχα τώρα. Τον αγαπάμε όλοι πολύ εδώ, είναι φίλος μου. Είναι πάντα ευχαρίστηση όποτε τον βλέπω ή μιλάω μαζί του γιατί έχει μια τόσο ενδιαφέρουσα και μοναδική νοοτροπία. Έχει πάντα συναρπαστικές απόψεις για τον κόσμο και διαφορετική οπτική γωνία για τις καταστάσεις. Μου λείπει πολύ και της μητέρας μου λείπει επίσης, τον λατρεύει. Εύχομαι στον Μίλος υγεία και ευτυχία, σε αυτόν και την οικογένειά του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.