Κοζέρ: «Έμαθα να κερδίζω στη Μαδρίτη, οι νίκες είναι εθιστικές» (video)

Videos που αξίζει να δείτε

Παρουσιάστηκε από την Αρμάνι Μιλάνο ο Φαμπιάν Κοζέρ, ο Γάλλος αναφέρθηκε στη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης και στον εθισμό του.

Ύστερα από επτά χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Φαμπιάν Κοζέρ αποχώρησε από τη «Βασίλισσα» με προορισμό το Μιλάνο και την Αρμάνι. Ο Γάλλος παρουσιάστηκε από την ιταλική ομάδα και μίλησε μεταξύ άλλων για τη θητεία του στη «Βασίλισσα». Μάλιστα ο Κοζέρ παραδέχθηκε ότι είναι εθισμένος στις νίκες, ενώ αναμένεται να διδάξει τους νέους του συμπαίκτες όλα όσα έμαθε στους «μπλάνκος».

«Το γεγονός ότι κέρδισα 14 τίτλους με την Ρεάλ ήταν πραγματικά ξεχωριστό, κερδίζοντας μάλιστα 2 φορές την Euroleague. Έμαθα πως να κερδίζω στη Μαδρίτη. Έφτασα εκεί χωρίς να έχω κερδίσει κάτι το ιδιαίτερο. Το να είμαι εκεί με ένα σύνολο το οποίο ήδη είχε επιτυχίες, με έκανε να θέλω να γίνω κι εγώ μέρος του», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είχα αρκετές επιτυχίες στην Μαδρίτη και ελπίζω να έχω αντίστοιχες και εδώ. Το να νικάς είναι εθιστικό. Θα προσπαθήσω να δώσω τις γνώσεις μου και στους νέους μου συμπαίκτες και ελπίζω κάπως έτσι να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια», πρόσθεσε.

Ο Κοζέρ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε 14 τίτλους και συγκεκριμένα δύο EuroLeague, έξί Super Cup Ισπανία, τέσσερα πρωταθλήματα και δύο κύπελλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.