Εκτός δράσης ο ΜακΚίσικ στον Ολυμπιακό

Videos που αξίζει να δείτε

Πρόβλημα και με Σακίλ ΜακΚίσικ στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα επιγονατιδικού τένοτα και θα μείνει εκτός για μερικές μέρες.

Ακόμη ένα πρόβλημα τραυματισμού στον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα. Αυτή τη φορά ο Έλληνας προπονητής δεν υπολογίζει τον Σακίλ ΜακΚίσικ για τις επόμενες 7-10 μέρες.

Ο Αμερικανός μπασκεμπολίστας ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα επιγονατιδικού τένοντα και θα μείνει εκτός δράσης. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το τουρνουά στην Κρήτη, αλλά και τα φιλικά στην Ιταλία, ενώ πιθανότατα θα προλάβει το Σούπερ Καπ στη Ρόδο.

Εκτός από τον ΜακΚίσικ ο Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μουστάφα Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Κίναν Έβανς. Αντίθετα επανέρχονται οι Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος και Φίλιπ Πετρούσεφ, η αποστολή των Πειραιωτών απαρτίζεται από 13 παίκτες μαζί με τον Στέφανο Σπάρταλη.

Το Σάββατο (14/09, 20:30) ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τη Βίρτους Μπολόνια στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, ενώ μια μέρα μετά θα αντιμετωπίσει Αρμάνι Μιλάνο ή Φενέρμπαχτσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.