Ύμνοι από την «Marca» για τις μεταγραφικές κινήσεις των δύο «αιωνίων»

Άρθρο για τις μεταγραφικές κινήσεις των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού AKTOR δημοσίευσε η «Marca».

Αποθεώνει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR η ισπανική εφημερίδα «Marca» για τις εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις των δύο «αιωνίων».

Μάλίστα ο τίτλος του σχετικού άρθρου ήταν: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός AKTOR διέλυσαν την αγορά της Ευρωλίγκας. Ποια είναι η κατάσταση σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα;».

Ουσιαστικά το αναλυτικό κείμενο αναφέρεται κυρίως στις δύο ελληνικές ομάδες, οι οποίες απέκτησαν ότι καλύτερο κυκλοφορούσε στην μπασκετική αγορά.

«Ο Εβάν Φουρνιέ αποφάσισε να υπογράφει στον Ολυμπιακό και ο Τζέντι Όσμαν στον Παναθηναϊκό AKTOR, ενώ και ο Λορέντζο Μπράουν υπέγραψε εκεί. Ο Σάσα Βεζένκοφ επέστρεψε στους “ερυθρόλευκους” έπειτα από έναν χρόνο στο ΝΒΑ και τους Κινγκς. Εάν υπάρχει κάποιος που… διασκέδασε περισσότερο την καλοκαιρινή αγορά στην Ευρωλίγκα, αυτός ήταν από την Ελλάδα. Οι δύο ομάδες που προέρχονται από τη γη των Θεών και των μύθων, κυριάρχησαν στις κινήσεις τους, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να θέλει να υπερασπιστεί τον θρόνο του και τον Ολυμπιακό να θέλει να τον πάρει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι δύο τους έκλεψαν την παράσταση από τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες στην αγορά, ειδικά στις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα», ανέφερε το σχετικό άρθρο της ισπανικής εφημερίδα και συνέχισε:

«Η Ελλάδα, ένα μέρος που υπήρχε η άποψη ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά τις άλλες ομάδες, έριξε λεφτά στο τραπέζι. Σπάζοντας ρεκόρ, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει 50 εκατ. ευρώ μπάτζετ, ξεπερνώντας τα 40 εκατομμύρια της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα, φτάνοντας σε νούμερα που παλαιότερα έφτανε μόνο η ΤΣΣΚΑ, που για χρόνια θεωρείτο η πλουσιότερη ομάδα εκτός NBA. Ο Παναθηναϊκός AKTOR – και ο γείτονάς του, Ολυμπιακός – άλλαξαν ταχύτητα και έστειλαν μήνυμα σε όλους. Τα ονόματα προκαλούν τρόμο. Ο Ολυμπιακός έχει Φουρνιέ, Βιλντόσα, Ντόρσεϊ, Έβανς και Βεζένκοφ. Από διευθυντές ορχήστρας μέχρι… δυναμίτες. Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε λιγότερες προσθήκες (Γιουρτσεβέν, Όσμαν και Μπράουν), αλλά το ταλέντο είναι αδιαμφισβήτητο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.