Τι Τζέι Σορτς: «Με ήθελαν και άλλες ομάδες, αλλά ήθελα να έχω μεγάλο ρόλο στην Παρί»

Ο Αμερικάνος πλέι μέικερ δήλωσε ενθουσιασμένος από την ομοιογένεια που έχει η γαλλική ομάδα με τις 5 μεταγραφές που έκανε.

Ο Τι Τζέι Σορτς σε μία πρόσφατη συνέντευξή τουστο Basketball Sphere μίλησε για τον λόγο που έμεινε στην Παρί και θα παίξει στην Euroleague 2024/25, ενώ δέχτηκε προτάσεις και από άλλες ομάδες.

Ο 27χρονος γκαρντ (1.75μ.) της γαλλικής ομάδας, τόνισε ότι ένιωσε έκπληξη από την αποχώρηση του Φιλανδού τεχνικού, Τουόμας Ίσαλο, αλλά δεν σκέφτηκε να φύγει και ο ίδιος, γιατί η Παρί του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στην Euroleague, με την περσινή κατάκτηση του Eurocup.

Οι δηλώσεις του Αμερικάνου πλέι μέικερ:

«Είναι τρομερή τιμή. Ήταν ένας στόχος που είχα από όταν ήρθα στην Ευρώπη και έμαθα για τα πρωταθλήματα διαφορετικών κατηγοριών. Το να είμαι παίκτης της Euroleague και να ανταγωνίζομαι τα κορυφαία ταλέντα όχι μόνο από την Ευρώπη αλλά παγκοσμίως είναι ευλογία.

Ήταν σίγουρα έκπληξη όταν έφυγε ο προπονητής. Όταν μάθαμε τα νέα, κάναμε ένα meeting και υπήρχαν ανάμεικτα συναισθήματα. Στο τέλος της ημέρας ωστόσο είμαι χαρούμενος για αυτόν. Το να φτάνεις στο NBA είναι ένα όνειρο για κάθε παίκτη και προπονητή.

Είναι μία καλή μετάβαση. Ο Σπλίτερ συνδέεται με τους παίκτες επειδή έχει περάσει από αυτό το επίπεδο, τόσο στην Euroleague όσο και το NBA. Είναι νέος, φιλόδοξος και θέλει να αποδείξει τον εαυτό του, όπως εμάς.

Υπήρξαν σίγουρα και άλλες ομάδες που με προσέγγισαν, αλλά ήθελα να είμαι σε μία κατάσταση όπου θα έχω μεγάλο ρόλο. Η χημεία που έχουμε είναι τρομερή και είμαι ενθουσιασμένος να συνεχίσω με αυτή την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.