Παρτιζάν: Πήρε θέση η διοίκηση για τα συνθήματα

Videos που αξίζει να δείτε

Η διοίκηση της Παρτιζάν εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών της κατά του Νεμπόισα Τσόβιτς.

Οι οπαδοί της σερβικής ομάδας έβριζαν τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα στη φιλική αναμέτρηση με την Παρί και οι ιθύνοντες της ομάδας τους ζήτησαν να υποστηρίζουν την ομάδα, χωρίς να βρίζουν αντιπάλους

Η ανακοίνωση της Παρτιζάν αναφέρει: «Το πρωί μετά το τουρνουά NIS Open Air, στο οποίο συμμετείχαν η Παρί, η ΑΕΚ και ο σύλλογός μας, το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες της Παρτιζάν επιθυμούν να απευθυνθούν στο κοινό για να επισημάνουν μερικά σημαντικά σημεία. Πρώτα απ’ όλα, εκφράζουμε τη μεγάλη μας ευγνωμοσύνη προς τους αθλητικούς μας φίλους, την ΑΕΚ και την Παρί, που ήρθαν στο Βελιγράδι και συμμετείχαν στο τουρνουά μας.

Ελπίζουμε ειλικρινά ότι απόλαυσαν το χρόνο τους στο Βελιγράδι και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στην σεζόν. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στους οπαδούς της Παρτιζάν για την αφοσίωση, την υποστήριξή τους και την απίστευτη ατμόσφαιρα που νιώθουμε όχι μόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων αλλά και εκτός γηπέδου – στους δρόμους, στα εστιατόρια, στα θέατρα, στους κινηματογράφους, στα εμπορικά κέντρα… κυριολεκτικά παντού στο Βελιγράδι και όχι μόνο.

Ταυτόχρονα, θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σε θέματα που ενοχλούν πολύ το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες της Παρτιζάν. Αυτό αφορά όλες τις μορφές προσβολών που απευθύνονται από τις κερκίδες μας προς άτομα ή ομάδες. Τέτοιες συμπεριφορές και η εικόνα που προβάλλουμε προσβάλλοντας τους άλλους είναι ακριβώς αυτό στο οποίο είμαστε αντίθετοι.

Θέλουμε να δώσουμε το παράδειγμα στους άλλους, υποδεχόμενοι κάθε αντίπαλο με σεβασμό και αποχαιρετώντας τον με χειροκρότημα. Το αποτέλεσμα των προσβολών του κοινού είναι πολύ αρνητικό τόσο για τους παίκτες όσο και για το προπονητικό τιμ. Τέτοιες ενέργειες στρέφουν την προσοχή μακριά από το παιχνίδι και από αυτό που κάνουμε καλύτερα, που είναι να παίζουμε μπάσκετ για την Παρτιζάν.

Σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε, κατευθύνοντας όλη σας την προσοχή στην υποστήριξη της ομάδας και τραγουδώντας τραγούδια που εκφράζουν την αγάπη σας για την Παρτιζάν, χωρίς να προσβάλλετε κανέναν ή να συμμετέχετε σε αντιαθλητικές συμπεριφορές. Η δύναμη της Παρτιζάν ήταν πάντα η ενότητα των παικτών και των φιλάθλων στην επίτευξη νικών. Για να διευκολύνουμε την επίτευξη νικών, είναι απαραίτητο να κατευθύνουμε όλοι μας την ενέργειά μας προς το μπάσκετ και την αγάπη μας για την Παρτιζάν ανά πάσα στιγμή.

Εκ μέρους του προπονητικού επιτελείου και των παικτών, ο κόουτς Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο αρχηγός Βάνια Μαρίνκοβιτς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.