Αταμάν: “Να πάρω δύο Ευρωλίγκες με τον Σλούκα, όπως με τον Λάρκιν”

Ο Έργκιν Άταμαν έπλεξε το εγκώμιο των ομάδων που φιλοξενούνται στην Αθήνα και ευχήθηκε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο με μπροστάρη τον Κώστα Σλούκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου του 6ου τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”:

«Καλώς ήρθατε όλοι. Είμαι πολύ χαρούμενος να υποδεχόμαστε ως ομάδα, αλλά και εγώ προσωπικά τρεις σπουδαίες ομάδες και τρεις σπουδαίους προπονητές, όπως το είδωλο μου στην αρχή της καριέρας μου, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και τρεις καταπληκτικούς παίκτες, με έναν εκ των οποίων κατακτήσαμε δύο συνεχόμενες Euroleague, τον Σέιν Λάρκιν, κάτι το οποίο ελπίζω να καταφέρουμε φέτος με τον Κώστα Σλούκα. Συγχαρητήρια και στον Τζον Μπαρτολομέο που έκανε εξαιρετική χρονιά πέρυσι και τον αντιμετωπίσαμε πέρυσι στα playoffs.

Από όταν ξεκίνησα με τον Παναθηναϊκό κατάλαβα την ποιότητα και την κουλτούρα της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, την κουλτούρα της οικογένειας Γιαννακόπουλου που ξεκίνησε με τον Παύλο και συνεχίζεται με τον Δημήτρη. Ελπίζω το συγκεκριμένο τουρνουά να είναι κάτι ξεχωριστό ειδικά σε αυτό το συγκεκριμένο γήπεδο. Το μπάσκετ όμως δεν είναι μόνο το παιχνίδι και οι τίτλοι, είναι επίσης κάτι ξεχωριστό, κάτι που σχετίζεται με την κουλτούρα, είναι ένα σόου. Αυτό που θα φανεί από το τουρνουά είναι ότι ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει την ειρήνη σε όλο τον κόσμο, για όλους τους ανθρώπους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.