Τσόβιτς: “Σαπουνόπερα τέλος, ο Πετρούσεφ είναι παίκτης του Ολυμπιακού”

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, μίλησε για τον προϋπολογισμό της ομάδας, τους στόχους της χρονιάς και πολλά άλλα.

Αναλυτικά:

Το κόστος της ομάδας:
“Το μπάτζετ μας φέτος είναι μεικτά 14.308.770 ευρώ. Από αυτά τα 1.140.000 είναι για τα 13 άτομα του σταφ. Έχουμε επίσης ιατρικό και διοικητικό επιτελείο καθώς και σταφ για τις νεαρές ηλικίες. Φυσικά, αυτά δεν είναι τα μοναδικά έξοδα. Υπάρχουν επίσης τα διαμερίσματα, οι προμήθειες των μάνατζερ, τα έξοδα μετακινήσεων, τα έξοδα των μικρών ομάδων, το ενοίκιο του γηπέδου. Εκτιμάμαι ότι το επίπεδο των εξόδων θα κυμανθεί από 20 ως 22 εκατομμύρια ευρώ.

Για τους στόχους της σεζόν:
“Οι στόχοι είναι οι υπεράσπισης των τριών τροπαίων, του Κυπέλλου, της Αδριατικής Λίγκας και του Πρωταθλήματος Σερβίας, καθώς και το να μπούμε στην πρώτη 10άδα της Ευρωλίγκας. Μια καλή θέση στην Ευρωλίγκα είναι στους στόχους μας, αλλά πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Πωλήθηκαν 10.191 εισιτήρια διαρκείας και άλλα 350 μέσω χορηγών. Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα είναι ακριβότερα, αλλά τα εισιτηρία διαρκείας θα πωλούνται ως τις 22 Σεπτεμβρίου. Προετοιμαζόμαστε για το Financial Fair Play και μελετάμε τους οικονομικούς κανόνες που θα εφαρμοστούν από τη σεζόν 2027-28, αλλά αυτή η σεζόν θα είναι μεταβατική”.

Για το ρόστερ και το γεγονός ότι δεν περιμένει μεταγραφές της τελευταίας στιγμής όπως του Πετρούσεφ ή του Τζούριτσιτς:
“Έχουμε μια ενδιαφέρουσα σεζόν μπροστά μας, θα υπάρξουν πολλές προκλήσεις και έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτές. Θα παίξουμε πολλά παιχνίδια, μεταξύ 85 και 93, οπότε είναι ξεκάθαρο ότι θα πρέπει να υπάρξει καλός ρυθμός και προσπάθεια. Ακριβώς για αυτό φτιάξαμε ένα ρόστερ 16 παικτών, γιατί μπορέι να υπάρξουν αναχωρήσεις και αφίξεις.Η σαπουνόπερα με τον Πετρούσεφ έχει λήξει, είναι παίκτης του Ολυμπιακού.

Δεν συμφωνώ ότι η τελευταία σεζόν στην Ευρωλίγκα ήταν αποτυχημένη. Θα μπορούσε να είναι χειρότερη. Αυτές είναι ιστορίες πωλητών που προσπαθούν να καλύψουν τις αποτυχίες και τα μπάτζετ τους. Λένε ότι μόνο η Ευρωλίγκα είναι σημαντική. Η Ευρωλίγκα είναι μια δύσκολη διοργάνωση και δεν είμαι δυσαρεστημένος όταν είμαστε 11οι, ακόμα και όταν είμαστε 8οι. Ο Ερυθρός Αστέρας πρέπει να δουλέψει περισσότερο με τα media, να φτιάξει το δίκτυό του.

Το ρόστερ είναι καλό, απαρτίζεται από γηγενείς παίκτες που αντιλαμβάνονται τι σημαίνουν τα τρόπαια, όπως το αντιλήφθηκε και ο Καμπάσο. Περιμένω από την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έθεσε η διοίκηση. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ευρωλίγκα. Νομίζω ότι δεν έγινε πολλή κουβέντα για το πως έπαιξε ο Αστέρας στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας και σε αυτούς του πρωταθλήματος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.