Παπαπέτρου: «Μεγαλύτερος αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR η Ρεάλ Μαδρίτης» (video)

Videos που αξίζει να δείτε

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου εν όψει του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», τη φετινή EuroLeague, αλλά και τον μεγαλύτερο αντίπαλο του Επτάστερου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ιωάννη Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει πολλές πιθανότητες για να κατακτήσει την EuroLeague και να κάνει το back to back. Ο Έλληνας διεθνής μίλησε στην κάμερα της EΡΤ και στάθηκε στους στόχους του Επτάστερου αλλά και στον μεγαλύτερο αντίπαλο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το αν ο Παναθηναϊκός AKTOR μπορεί να κάνει το back to back: “Σίγουρα μπορεί να γίνει. Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Υγεία να έχουμε, να προσπαθήσουμε για το καλύτεροι όλοι μαζί. Ομάδα, κόσμος, ένα. Αν έχουμε υγεία και τύχη όλα θα πάνε καλά”.

Για τις σκέψεις του πριν από το παιχνίδι στο Καλλιμάρμαρο με την Παρτίζαν: “Ασύλληπτο, ασύλληπτο. Θα είναι μία μοναδική εμπειρία, πραγματικά είναι κάτι που θα μείνει στην Ιστορία. Θα είναι ασύλληπτο παιχνίδι, πραγματικά. Είμαστε πολύ τυχεροί”.

Για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR στην EuroLeague: “Όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει. Κλασικά θα πω την Ρεάλ, γιατί η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερός μας αντίπαλος και σε τρόπαια και διαχρονικά. Αλλά κι άλλες ομάδες έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ. Η Φενέρ, ο Ολυμπιακός, η Μονακό, οπότε θα είναι πολλή ανταγωνιστική η EuroLeague”.

Για το αν ο Παναθηναϊκός AKTOR μπορεί να κάνει το Three-peat: “Εντάξει, σας φτάσουμε στο back to back και βλέπουμε για το Three-peat”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.