Οι δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη στους Playmakers, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Άλμπα.

Αναλυτικά:

Για τον ρυθμό: «Είναι δύσκολο. Δείξαμε αφέλεια σε κάποια σημεία. Μπορούσαμε να πάρουμε κάποια διαφορά. Είχαμε κακές επιλογές, δώσαμε εύκολους πόντους, χάσαμε τα ριμπάουντ. Δώσαμε δικαίωμα στην Άλμπα να είναι κοντά μέχρι το τέλος του ματς».

Για τον Σλούκα: «Για τον Κώστα ήταν καθοριστικές οι στιγμές στο τέλος. Πριν τον Σλούκα ήταν ο Χουάντσο. Τέτοια σουτ τα έχουμε δουλέψει. Η Άλμπα δίνει τέτοια σουτ. Κάποια τα είχαμε χάσει, αλλά στη διάρκεια του αγώνα βρήκαμε αρκετά. Το ρόστερ είναι μεγάλο, θα έρθουν στιγμές για τους καλούς παίκτες να καθαρίσουν το ματς».

Για τον Ερναγκόμεθ: «Πέρα από την άμυνα, μπορεί να δώσει λύσεις και στην επίθεση. Ειδικά με τα γκραντ που έχουμρ. Αν μπει ακόμη ένας πόλος στην επίθεση θα είναι κέρδος για εμάς».

Για τον Γιούρτσεβεν: «Ακόμα ψάχνεται, προσπαθεί να μάθει το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Έχει θέματα στις αμυντικές τοποθετήσεις. Στην επίθεση είναι καλός. Έχει δύναμη, αθλητικότητα, μπορεί να σκοράρει».

Για τον Όσμαν: «Χρειάζεται να φτιάξει το σώμα του. Θα πάρει περίπου έναν μήνα για να είναι στη φυσική κατάσταση που χρειάζεται. Έβγαλε καλές άμυνες, έβγαλε fast-break επιθέσεις, έβαλε σουτ. Με τον καιρό θα μας βοηθήσει περισσότερο».

Για τον Μπράουν: «Μετά τον τραυματισμό έκανε 2 προπονήσεις, ήταν εκτός ρυθμού. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Δεν έχουμε πάρει κάποιον παίκτη επειδή μπορεί μόνο να σκοράρει. Τελείωσε με 5 ασίστ, έπαιξε καλή άμυνα, μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια».