Αντίστροφα μετρούν άπαντες στον Παναθηναϊκό για τα αποκαλυπτήρια του ανακαινισμένου ΟΑΚΑ, τα οποία θα γίνουν το βράδυ της Πέμπτης (10/10, 21:15) στην αναμέτρηση με τη Μπάγερν Μονάχου.

Όλο αυτό το διάστημα οι άνθρωποι των «πρασίνων» δούλευαν νυχθημερών, ώστε να πάρει «σάρκα και οστά» το νέο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και να είναι έτοιμο για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Euroleague.

Το βράδυ της Δευτέρας (7/10) έγινε η πρώτη πρόβα στο καταπράσινο πλέον ΟΑΚΑ και άπαντες πλέον στον Παναθηναϊκό ανυπομονούν για την αναμέτρηση της Πέμπτης (10/10) με τη Μπάγερν Μονάχου.

Το ΟΑΚΑ είναι σε πολύ μεγάλο ποσοστό έτοιμο, αφού μένουν ελάχιστες λεπτομέρειες που πρέπει να ολοκληρωθούν και οι αλλαγές αναμένεται τουλάχιστον εντυπωσιακές. Πέρα από τα πράσινα καθίσματα που έχουν τοποθετηθεί σε όλο το γήπεδο και κάνουν τη μεγάλη διαφορά, υπάρχουν πολλές ακόμη αλλαγές και καινοτομίες.

Πρώτα απ’ όλα το πανάκριβο και τελευταίας τεχνολογίας «glass floor», το οποίο έχει τοποθετηθεί στο κέντρο του γηπέδου. Επίσης έχουν τοποθετηθεί led τόσο στις κολώνες του ΟΑΚΑ, όσο και στις προσόψεις του πάνω διαζώματος του γηπέδου.

Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί ολοκαίνουργια scoreboards, ενώ ολοκαίνουργιο θα είναι και το Cube στην οροφή του γηπέδου. Φυσικά, υπάρχουν και διορθώσεις σε όλους τους χώρους του γηπέδου.

Έχει γίνει πλήρης ανακαίνιση σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του ΟΑΚΑ, έχουν δημιουργηθεί σουίτες περιμετρικά του γηπέδου, ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι και το VIP Lounge.

Τέλος έχουν τοποθετηθεί food tracks και μπουτίκ σε περισσότερα σημεία του γηπέδου, ενώ πλέον η είσοδος και η έξοδος από στο ΟΑΚΑ θα είναι πολύ πιο εύκολη και σύντομη βάσει των βελτιώσεων που έχουν γίνει για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κόσμου.