Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στους Playmakers για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζάλγκιρις.

Αναλυτικά:

Για τη δύσκολη νίκη: «Θα υπάρχουν και τέτοιες βραδιές, κάθε άμυνα είναι διαφορετική, ξέρω ότι δε θα βρίσκω τους χώρους που έβρισκα, οπότε πρέπει να βοηθάω αλλιώς την ομάδα, με σκριν, πάσες, να τελειώνω τις φάσεις, να βάζω βολές, να παίρνω ριμπάουντ, θα κάνω ό, τι χρειαστεί για να κερδίζει η ομάδα».

Για την απώλεια της διαφοράς: «Από το 23-6 και μετά, προσπαθούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, ήμασταν πιο χαλαροί, αν τρώγαμε ένα καλάθι δεν έγινε κάτι, σιγά – σιγά η Ζάλγκιρις μπήκε στο παιχνίδι, οι Ζιρβίντις και Φρανσίσκο έβαλαν σουτ. Δεν παίξαμε καλά στο τέταρτο δεκάλεπτο άμυνα, πρέπει να βελτιωθούμε, να είμαστε πιο αποφασιστικοί. Με όλο τον σεβασμό στη Ζάλγκιρις, θα έρθουν ομάδες με μεγαλύτερο ταλέντο, ποιότητα και καλύτερους παίκτες, θα είναι πιο δύσκολο. Να είμαστε σοβαροί και να τελειώνουμε τα παιχνίδια όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για τα χαμένα ριμπάουντ: «Δεν είναι δικαιολογία ότι λείπουν οι ”πύργοι” μας, το ριμπάουντ είναι θέμα θέλησης, δύναμης και ειδικά τα αμυντικά, τοποθέτησης. Να πηγαίνουμε στα ριμπάουντ. Πρέπει να δουλέψουμε, να δούμε γιατί μας τα παίρνουν και να το σταματήσουμε».

Για τον βαθμό ετοιμότητας: «Είμαστε πολλούς βαθμούς μακριά από αυτό που θέλουμε. Πρέπει να μάθουμε ο ένας τον άλλον, να ταιριάξουμε μαζί. Κάθε παίκτης είναι ταλαντούχος και μπορεί να βάλει 15-20 πόντους, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλεύουμε με προσήλωση».