Ο Κώστας Παπανικολάου, μίλησε στους Playmakers, χωρίς να ξεχάσει το πένθος για τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αναλυτικά τι είπε στους Playmakers:

«Αρχικά, να μεταφέρω τα συλλυπητήρια της ομάδας στην οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, που έφυγε από τη ζωή και α συγχαρητήρια στα παιδιά της Εθνικής ποδοσφαίρου, για την εικόνα που έδειξαν και τη μεγάλη αυτοθυσία τους, για να τιμήσουν τον συμπαίκτη τους. Μας συγκίνησαν όλους».

Για το ματς: «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά η διαχείρισή μας στα υπόλοιπα δεκάλεπτα, δεν ήταν η δέουσα. Θέλει μεγάλη προσοχή για τα επόμενα παιχνίδια. Όταν παίρνεις διαφορά, πρέπει να συνεχίζεις να παίζεις. Θα ακουστεί λίγο άσχημο, αλλά ήταν σα να σβήσαμε μηχανές από το β’ δεκάλεπτο. Τους δώσαμε ευκαιρία να επιστρέψουν, η Ζάλγκιρις έχει ποιότητα και στο τέλος είχαμε θρίλερ».

Για τους λόγους της χαλάρωσης: «Ίσως νιώσαμε λίγο παραπάνω άνετα απ’ όσο πρέπει , ίσως λίγο ότι οι ομάδες δεν είναι ακόμα σε φουλ ετοιμότητα, να παίζουν αυτό που θέλουν. Πρέπει να το κοιτάξουμε και να είμαστε σε επαγρύπνηση για τη συνέχεια».

Για τα χαμένα ριμπάουντ: «Όταν έχεις 4-5 καλές άμυνες και χάνεις ριμπάουντ…Είναι κάτι που έγινε και στη Φενέρ, στο τέλος του γ’ δεκαλέπτου κάναμε μερικές καλές άμυνες και στο τέλος φάγαμε τρίποντο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η άμυνα τελειώνει με το ριμπάουντ, γιατί αν αμύνεσαι και δεν παίρνεις ριμπάουντ, κουράζεται το κορμί και το μυαλό και η άμυνα γίνεται πιο δύσκολη».