Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει ουσιαστικό χρόνο για να προετοιμάσει τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Έλληνας κόουτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στις προπονήσεις και συμπλήρωσε πως το σημαντικό είναι έρθουν όλοι οι παίκτες στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας.

Ο Μπαρτζώκας δήλωσε αρχικά για τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο: «Η ομάδα είναι έτοιμη, όσο μπορεί, με την έννοια ότι χθες το βράδυ παίζαμε και έχουμε στην ουσία μόνο μία ημέρα για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι. Αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες, είναι το ίδιο καθεστώς. Δεν υπάρχει ιδιαίτερος χρόνος για προετοιμασία. Στόχος -πιο πολύ- είναι να μείνουμε πιστοί στις αρχές μας και να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας κάθε μέρα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Μιλουτίνοφ: «Πρέπει να έρθουν σε καλή κατάσταση όλοι. Ο Φαλ έδειξε πράγματι στοιχεία τα οποία έχουν κυρίως να κάνουν με την καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και με το γεγονός ότι είναι ένας πολύ μεγάλος στόχος. Εύκολα μπορεί να υποδεχτεί την μπάλα και να δημιουργήσει από μέσα προς τα έξω. Επίσης, στην άμυνα είναι πολύ συγκεντρωμένος στο πλάνο και κάνει αυτά που ο προπονητής θέλει. Ο Νίκολα θα κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, να δούμε σε τι κατάσταση είναι… ελπίζω κι αυτός γρήγορα να έρθει σε καλό επίπεδο, αλλά καλύτερα να βγάλουμε συμπεράσματα όταν τους δούμε στο γήπεδο».