Οι δηλώσεις του Ετόρε Μεσίνα για την αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, αλλά και την κατάκτηση της EuroLeague από τους Πειραιώτες.

Ακόμη μία φορά που ο Ετόρε Μεσίνα αναφέρεται με άκρως κολακευτικά λόγια στον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Ιταλός κόουτς αναφέρθηκε στο παιχνίδι μεταξύ της Αρμάνι Μιλάνο και των Πειραιωτών στο ΣΕΦ. Παράλληλα ο Μεσίνα θεωρεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» αποτελούν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου των Πρωταθλητών Ευρώπης.

«Αντιμετωπίζουμε ένα από τα φαβορί για να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου, τον Ολυμπιακό που είναι πάντα καλά οργανωμένος υπό τις οδηγίες του κόουτς Μπαρτζώκα. Μια ομάδα με βάθος, που αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα τραυματισμών, όπως όλα τα κλαμπ της Euroleague», είπα αρχικά ο Ιταλός κόουτς και πρόσθεσε:

«Είναι πάντα σημαντικό για να κερδίσεις στην Euroleague, ειδικά εκτός έδρας, να έχεις τον έλεγχο των ριμπάουντ και να προστατεύεις τη ρακέτα σου. Για εμάς είναι ακόμα πιο σημαντικό, καθώς είμαστε μια ομάδα με νέους παίκτες και πολλούς rookie. Θέλουμε να μπούμε στο παρκέ του ΣΕΦ και να παίξουμε το παιχνίδι μας με αυτοπεποίθηση ομάδας που μπορεί να πετύχει».