Η ομάδα του Ομπράντοβιτς επικράτησε στο Βελιγράδι της Μακάμπι πετυχαίνοντας δεύτερη διαδοχική νίκη στην πρώτη απαιτητική εβδομάδα της Euroleague.

Η Παρτίζαν μπήκε στην πρώτη “διαβολοβδομάδα” της σεζόν υπό πίεση μετρώντας δύο ήττες, ωστόσο το τέλος αυτής της εβδομάδας τη βρίσκει να χαμογελάει, καθώς μετά τη νίκη επί της Μπάγερν πέτυχε μία ακόμη, τύποις εκτός έδρας επικρατώντας της Μακάμπι με 91-79 στο “Αλεξάνταρ Νίκολιτς”.

Η ομάδα του Κάτας με άξονα τον Ριβέρο οικοδόμησε διαφορά 9 πόντων στο 7′ όμως πολύ γρήγορα η Παρτίζαν απάντησε κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ (27-28).

Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες συμβάδισαν στο σκορ σε τέτοιο βαθμό ώστε στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου το προβάδισμα είχε αλλάξει χέρια 24 φορές!

Η σερβική ομάδα κρατούσε το καλύτερο για το τέλος, με σκορ 25-15 στην τελευταία περίοδο πήρε την πολύτιμη νίκη κάνοντας μόλις 5 λάθη έχοντας 5 παίκτες με διψήφια συγκομιδή πόντων και παρά το γεγονός πως η Μακάμπι πήρε 19 επιθετικά ριμπάουντ.

Από τους νικητές ο Μπράουν είχε 20 πόντους, ο Μπόνγκα 14 (4/5 τρίποντα), ο Ντιλικίνα 12, από 11 προσέθεσαν Καρλίκ Τζόουνς και Λούντμπεργκ.

Για τους ηττημένους ο Ράντολφ είχε 19 (αλλά μόνο 2 στο δεύτερο ημίχρονο), ο Ριβέρο 15 και 8 ριμπάουντ, ο Μπλατ πλησιάσε το triple double με 10 πόντους, 9 ασίστ και 9 ριμπάουντ, ο Χορντ είχε 14 πόντους κι ο Σόρκιν 11.

Δείτε εδώ το φύλλο της στατιστικής του αγώνα.