Στην Πόλη ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Αναντολού Εφές για την 4η Αγωνιστική της EuroLeague. Στόχος των Πειραιώτων το 2Χ2 στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» και να «σπάσει» την αρνητική παράδοση κόντρα στην τουρκική ομάδα.

Στην αρχή της «διαβολοβδομάδας» ο Ολυμπιακός επικράτησε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας της Αρμάνι Μιλάνο με 89-68.

Επόμενη «μονομαχία» για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Αναντολού Εφές (18/10, 20:30, Novasports Prime). Οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν την εβδομάδα με 2Χ2, αλλά και να σπάσουν την… κατάρα με την τουρκική ομάδα, η οποία «τρέχει» σερί νικών έξι αγώνων.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν με το «διπλό» από την Πόλη για τελευταία φορά τον Δεκέμβριο του 2017, όταν επικράτησαν με σκορ 61-58.

Στον αγωνιστικό κομμάτι ο Έλληνας προπονητής δεν υπολογίζει τους Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Οι δύο μπασκεμπολίστες ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν είναι ακόμα στο 100%. Εκτός για αρκετό καιρό ακόμα ο Κίναν Έβανς, αλλά και ο Ναζ Μήτρου – Λονγκ που «κόπηκε» από τη 12άδα.

Για την Αναντολού Εφές του Τόμισλαβ Μιγιάτοβις επιστρέφει ο Ελάιτζα Μπράιαντ, ο οποίος εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής. Θυμίζουμε ότι ο παίκτης των Τούρκων πιάστηκε στα «χέρια» με τον Ταρίκ Μπιμπέροβιτς στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε. Αντίθετα στα «πιτς» ο Χόλατζ, ενώ αμφίβολος ο Οτούρου.