Η Παρτίζαν είχε τον έλεγχο του ματς για 38 λεπτά και δεν είχε επιτρέψει στην Βίρτους να προηγηθεί. Οι Ιταλοί το έκαναν στο τέλος και με καλάθι του Κλάιμπερν που είχε 27 πόντους συνολικά πέτυχαν την πρώτη τους φετινή νίκη.

Ο Ταϊρίκ Τζόουνς έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα της Παρτίζαν είχε 20 πόντους, 5 κλεψίματα, 6 ριμπάουντ, αλλά στο τελευταίο λεπτό αποχώρησε από το ματς κρατώντας το πόδι του. Κι ενώ λίγο πριν ο Λιούντμπεργκ είχε βάλει μπροστά τους Σέρβους με τρίποντο 68-66, οι Ιταλοί κατάφεραν να πάρουν την αναμέτρηση.

Στην τελευταία φάση του αγώνα κι ενώ απέμεναν 5 δευτερόλεπτα, ο Κλάιμπερν έκανε λάθος επαναφορά, έκλεψε τη μπάλα ο Ντιλικίνα, αλλά αντί να πασάρει και να ψάξει μια καλή επιλογή στο χρόνο που απέμενε, έκανε ένα βήμα πίσω κι εκτέλεσε ο ίδιος τρίποντο. Το σουτ ήταν πολύ κακό, έκανε airball και το παιχνίδι τελείωσε.

Η Παρτίζαν είχε πορηγηθεί στο ματς ακόμα και με 11 πόντους, αλλά η καλή άμυνα κυρίως των Ιταλών ήταν αυτή που σε δύσκολες στιγμές τους κράτησε ζωντανούς. Αυτή και ο επιθετικός οίστρος του Κλάιμπερν που εν τέλει πέτυχε και το νικητήριο καλάθι.