Ο Ολυμπιακός ψάχνει την τρίτη του φετινή νίκη στην Euroleague, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου (21:45 Novasports Prime).

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα 91-89 από την Αναντολού Εφές και ψάχνουν το «διπλό», που θα τους δώσει τη δυνατότητα να αναρριχηθούν ψηλότερα στη βαθμολογία. Και οι δυο ομάδες βρίσκονται στο 2-2, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από τη νίκη 109-107 επί της Παρί. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στον Κίναν Έβανς. Από την άλλη πλευρά, ο Γκόρντον Χέρμπερτ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν στο πλευρό τους περίπου 2,5 χιλιάδες θεατές στο συγκεκριμένο ματς. Οι Πειραιώτες έχουν την προϊστορία με το μέρος τους, καθώς μετρούν δώδεκα νίκες σε συνολικά 14 ματς των δυο ομάδων. Μάλιστα, τρέχουν ένα σερί 7-0, ενώ στο Μόναχο έχουν πέντε νίκες σε επτά ματς. Την αναμέτρηση θα σφυρίξουν οι Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία), Κάρλος Κορτές (Ισπανία) και Γιούργκις Λαουριναβίτσιους (Λιθουανία).