Βόβορας: “Πήραμε πολλά από πολλούς” (video)

Ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, μιλώντας στη NOVA, στάθηκε στην ομαδική δουλειά και στην ενέργεια των παικτών από τον πάγκο

Ο Γιώργος Βόβορας δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Εφες. 

Οι Πράσινοι πήραν πολλά πράγματα από αρκετούς παίκτες και ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, μιλώντας στη NOVA, στάθηκε στην ενέργεια που έδιναν όλοι οι παίκτες που έρχονταν και από τον πάγκο. 

Στην αρχή των δηλώσεων του είπε: “Δουλέψαμε πολύ στο παιχνίδι, αλλάξαμε σχήματα. Το πιο σημαντικό ήταν ότι όποιος ερχότανε από τον πάγκο έδινε μεγάλη ενέργεια. Ο Παπαπέτρου π.χ. στο “3” και στο “4” είχε πολύ καλές αποφάσεις. Για να κερδίσεις μια ομάδα όπως η Εφες που ήταν φιναλίστ και κράτησε κορμό πρέπει να πάρεις πολλά πράγματα από πολλούς”. 

Πρόσθεσε: “Ιδιαίτερα στο θέμα του Ράις προσπαθήσαμε να του δώσουμε να καταλάβει ότι έχει μια πολύ σημαντική αποστολή, απέναντι σε ένα πολύ καλό δίδυμο με Λάρκιν και Μίτσιτς. Δεν μπορούσε ο Καλάθης να τους μαρκάρει και τους δύο. Ο Ράις μπορεί να έβαλε τους πόντους αλλά έπαιξε και άμυνα. Και ο Ράις και ο Παπαγιάννης π.χ. μπήκανε πολύ επιθετικά στην άμυνα, ο Παπαγιάννης στα ρημπάουντ”. 

Είπε ακόμη: “Όλοι οι παίκτες θα έρθουνε. Δεν είναι εύκολο από τη μια μέρα στην άλλη να μπούνε όλοι οι παίκτες σε αυτό το επίπεδο και με το βάρος της φανέλας. Ο Μπέντιλ θα έρθει. Ο Τζόνσον πήρε 7 ρημπάουντ σήμερα που το θέλουμε από τα τριάρια μας, πήρε 5 ο Τόμας. Είναι ο δρόμος που μπορεί να σου δώσει τη λύση για το πρόβλημα των ρημπάουντ που είχαμε σε άλλα παιχνίδια”. 

Συμπλήρωσε: “Θέλαμε σήμερα να αποφύγουμε τις πολλές αλλαγές στα σκριν. Γενικώς, θέλαμε την άμυνά μας πάνω στους δύο αντίπαλους γκαρντ . Θέλαμε να κόψουμε τη δημιουργία από τον Μίτσιτς και να σταματήσουμε και τον Λάρκιν”. 

Είπε ακόμη: “Για τα ρημπάουντ μας πήρανε ιδιαίτερα πολλά τα γκαρντ από τη weak side. Κάναμε ένα βήμα σήμερα για τα ρημπάουντ μέσα από τη ρακέτα. Να πηγαίνουμε πρώτοι στην μπάλα. Κάναμε ένα βήμα προς αυτό”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.