Μπορεί ο Ρούντι Φερνάντεθ να αποτελέσει παρελθόν από τη Ρεάλ καθώς το λοκ άουτ τελειώνει , ωστόσο ο Πάμπλο Λάσο ξεκαθάρισε πως δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου για το σύλλογο.

Μπορεί ο Ρούντι Φερνάντεθ να αποτελέσει παρελθόν από τη Ρεάλ καθώς το λοκ άουτ τελειώνει , ωστόσο ο Πάμπλο Λάσο ξεκαθάρισε πως δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου για το σύλλογο. Ο τεχνικός της «βασίλισσας» ανέφερε πως ο Ρούντι είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και θα ήθελε πολύ να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ.

«Υπάρχει ζωή μετά τον Ρούντι, από την αρχή της σεζόν έλεγα ότι στην ομάδα ανησυχούμε γι’ αυτόν. Ήταν μια υπογραφή γεμάτη τρόμο, ξέραμε όταν συμφωνούσαμε με τον Ρούντι ότι ήταν προσωρινό, αλλά η Ρεάλ είναι πάνω από όλους. Είναι αναμφίβολα ένας πολύ σημαντικός παίκτης, μας έχει προσφέρει πάρα πολλά  και θα θέλαμε να συνεχίσει σε εμάς αλλά δυστυχώς πρέπει να συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση. Η Ρεάλ θα συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική. Η αποχώρηση του Ρούντι δεν σηματοδοτεί και το τέλος του κόσμου. Έχουμε υποστεί ήττες αλλά έχουμε νικήσει κιόλας και όλα αυτά δεν έγιναν για τον Ρούντι αλλά για την ομάδα» δήλωσε ο τεχνικός της Ρεάλ που ψηφίστηκε ως ο καλύτερος τεχνικός για τον μήνα Νοέμβριο.