Ιβάνοβιτς: «Προσοχή στον Σπανούλη»

Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί το μαρκάρισμα του Βασίλη Σπανούλη, υπογράμμισε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί το μαρκάρισμα του Βασίλη Σπανούλη, υπογράμμισε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο τεχνικός της Κάχα Λαμποράλ υπογράμμισε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη στο ματς της Euroleague απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, όμως για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να περιοριστεί ο διεθνής Έλληνας γκαρντ.

Αρχικά, ο Ιβάνοβιτς τόνισε: «Ο Σπανούλης είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη στη θέση του και ‘μιλά’ στα κρίσιμα σημεία των αγώνων. Ο Ολυμπιακός διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα, καλό παιχνίδι κοντά στο καλάθι και μία έδρα που ωθεί την ομάδα να παίζει πιο γρήγορα και επιθετικά. Καμία έδρα δεν είναι εύκολη, αλλά ο όμιλός μας είναι πολύ ισορροπημένος και ξέρουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα. Θέλουμε δύο νίκες για να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Στην συνέχεια, ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας τόνισε: «Έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα στους αγώνες μας και πρέπει να παρουσιάσουμε συνέπεια στο παιχνίδι μας για 40 λεπτά. Δεν γίνεται να ξεκινάμε καλά και να τελειώνουμε άσχημα τα ματς. Αυτό μας πλήττει πολύ»¨.

Τέλος, ο Ιβάνοβιτς αναφέρθηκε και στις απουσίες των Σεραφέν και Ντράγκιτς: «Δεν αλλάζει κάτι. Κάποιοι παίκτες θα πρέπει να βγουν μπροστά, όπως ο Ντόρσεϊ που πλέον θα είναι ο βασικός μας σέντερ. Στο τελευταίο ματς ήταν καλός στην άμυνα, αλλά θα πρέπει να παίζει για περισσότερη ώρα με την ίδια ένταση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.